Η μόνη γυμνή μοτοσυκλέτα δρόμου 250cc με αγωνιστικό DNA είναι εδώ και μάλιστα αρκετά νωρίτερα από ότι την περιμέναμε. Στοχεύει να γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων στα μοτοσυκλετιστικά στέκια και με τιμή στα 4.390€ να προσελκύσει κοινό κάθε ηλικίας και εμπειρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Duke 250 είναι εφοδιασμένο με πληθώρα κορυφαίων εξαρτημάτων, όπως τις κορυφαίες αναρτήσεις της WP και το ψαλίδι -έργο τέχνης- από χυτό αλουμίνιο. Ο συμπαγής υγρόψυκτος και μονοκύλινδρος κινητήρας αποδίδει 30(!) ίππους και διαθέτει ψεκασμό νέας τεχνολογίας. Με δεδομένη την ακαμψία του εξαιρετικά ελαφριού πλαίσιου trellis (χωροδικτύωμα), είναι δεδομένο πως ο μικρός Δούκας θα προσφέρει μια γνήσια Ready to Race οδηγική απόλαυση σε κάθε είδους διαδρομή. Ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό, διαθέτει υπερσύγχρονη οθόνη LCD, η οποία -μεταξύ άλλων- προσφέρει πληροφόρηση για τη σχέση στο κιβώτιο, λυχνία shifter, ένδειξη στάθμης καυσίμου και ένδειξη υπενθύμισης για το επόμενο service. Προσφέροντας κορυφαία εργονομία, η σέλα δύο επιπέδων θα φιλοξενήσει αναβάτες κάθε αναστήματος και θα τους μεταφέρει άνετα σε κάθε διαδρομή θέτοντας το πρότυπο της κατηγορίας στην ποιότητα κύλισης.
​Μικρό σε κυβικά, μεγάλο σε όλα τα υπόλοιπα

Σε ένα δυναμικό πακέτο, εκείνο που τραβά τα βλέμματα άμεσα είναι η αιχμηρή σχεδίαση απευθείας από τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας Duke, όπου κυριαρχεί το επιθετικό εμπρός μέρος και τα κορυφαίας ποιότητας και φινιρίσματος περιφερειακά. Για κάθε επιπλέον πληροφορία, αλλά και για το πως θα αποκτήσετε το KTM 250 Duke, μπορείτε να δείτε εδώ . 

Και ως είθισται, το προωθητικό video που ετοίμασε η ΚΤΜ είναι άκρως θεαματικό και ..εθιστικό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης