Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το καινούριο και αναβαθμισμένο Voge 500DS ήρθε στην Ελλάδα για το 2021 και είναι διαθέσιμο στην τιμή των Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά της Pirelli.6.195€. Το καινούριο street adventure έρχεται με μια σειρά αναβαθμίσεων, ιδιαίτερα στον κινητήρα, ο οποίος πλέον ακολουθεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόδοση του κινητήρα έχει αυξηθεί στους 47 ίππους με τη ροπή να είναι στα 44,5Nm. Ο ψεκασμός είναι της Bosch και αυτός σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται για την οικονομία του κινητήρα, αλλά και την ομαλή λειτουργία του συνόλου. Οι αναρτήσεις είναι της KYB με ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι 41mm, καινούρια είναι τα φρένα της Nissin, ενώ το πλαίσιο προσφέρει υψηλή ακαμψία χάρη στην ειδική ρομποτική συγκόλληση.

Οι τρεις χρωματισμοί του 500DS για το 2021.

Πλούσιος εξοπλισμός με έγχρωμη TFT οθόνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας είναι εξαιρετικός καθώς διαθέτει TFT οθόνη με σύνδεση με το smartphone, Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 188 κιλά.ένδειξη πίεσης ελαστικών, θερμοκρασία περιβάλλοντος και πολλά άλλα. Η ζελατίνα είναι φιμέ και ρυθμιζόμενη, υπάρχει αναμονή για επιπλέον προβολείς, ενώ διαθέτει κεντρικό σταντ για ασφαλή στάθμευση. Τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι Pirelli Angel.

Η καινούρια Voge 500DS είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, μαύρη, κόκκινη και γκρι με νέα γραφικά, ενώ υπάρχει και δυνατότητα χρηματοδότησης σε 18 άτοκες δόσεις ή 72 δόσεις έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Σύγχρονη TFT οθόνη με πολλές πληροφορίες και δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε επίσημα το Voge 500AC

Νέα ιστοσελίδα παρουσίασε η Kymco

Τι είναι αυτό που κάνει το Voge 300AC να ξεχωρίζει;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης