Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW Motorrad Hellas τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών του τμήματος H τελική ταχύτητα που πέτυχε η Hyperion ήταν 186Km/h.Μηχανολόγων Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Η συγκεκριμένη ομάδα REM IHU την τριετία 2019-2021 είχε αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή της πρώτης ηλεκτροκίνητης αγωνιστικής μοτοσικλέτας στην Ελλάδα η οποία θα έπαιρνε μέρος στον διαγωνισμό MotoStudent.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα Hyperion ολοκληρώθηκε και πήρε μέρος στον διαγωνισμό με επιτυχία φέρνοντας καλά αποτελέσματα στους αγώνες που συμμετείχε. Πλέον, το επόμενο βήμα της ομάδας REM IHU (Racing Electric Motostudent International Hellenic University), είναι να συνεχίσει την εξέλιξη της μοτοσικλέτας προκειμένου να πάρει μέρος στον διαγωνισμό MotoStudent 2021-2023.

Το Hyperion δίπλα στο CE-04.

Η BMW Motorrad Hellas συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των φοιτητών, οι οποίοι θα πρέπει συνεχώς ναH Hyperion κέρδισε την κατηγορία BSS (Brake Suspension, Steering). ακολουθούν τις εξελίξεις προκειμένου η Hyperion να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική και καινοτόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της ομάδας REM IHU, η BMW παρουσίασε τη δική της πρόταση στον τομέα της ηλεκτροκίνησης που δεν είναι άλλη από το scooter CE-04. Το ηλεκτροκίνητο CE-04 διαθέτει έναν πολύ φουτουριστικό σχεδιασμό ο οποίος σε συνδυασμό με τον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα των 42 ίππων και την αυτονομία των 130 χιλιομέτρων δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο σύνολο αστικής μετακίνησης.

Η ομάδα που θα συνεχίσει την εξέλιξη της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιστοί στο ραντεβού των BMW Motorrad Days 2022

Οι κατασκευαστές οχημάτων επενδύουν στο καυτό θέμα της ανακύκλωσης μπαταριών

804 χιλιόμετρα, 2 ημέρες και μια BMW C400GT

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης