Η Benelli ανακοίνωσε την έναρξη της εορταστικής εβδομάδας η οποία θα ξεκινήσει από τις 12 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πέζαρο της Ιταλίας. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Registro Storico Benelli και το Motoclub Tonino Benelli σε συνεργασία με τη Benelli και είναι αφιερωμένη σε όλους τους μοτοσικλετιστές και λάτρεις του Leoncino.

Η εκδήλωση, θα είναι ανοιχτή για όλα τα Brands και τύπους μοτοσυκλετών και θα είναι αφιερωμένη σε έναν από τους πιο αγαπημένους αναβάτες όλων των εποχών: Jarno Saarinen. Φέτος είναι η 50ή επέτειος από τις ιστορικές του νίκες στο “2nd Pesaro Mobili Grand Prix”, στην πίστα της Villa Fastiggi. Τον Αύγουστο του 1972 και μπροστά σε ένα απίστευτο κοινό άνω των 40.000 ατόμων, στο Πέζαρο, ο Φινλανδός θρύλος κατάφερε να κερδίσει στην κατηγορία 350 και 500. Μια αξέχαστη μέρα, που έμεινε στις καρδιές όλων των οπαδών της Leoncino Company θα εορταστεί φέτος στην εβδομάδα Benelli.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθημερινά κατά την διάρκεια της εβδομάδας Benelli έχουν προγραμματιστεί περιηγήσεις με μοτοσικλέτες, για να ανακαλύψετε τα υπέροχα Ιταλικά χωριά, όπως το Urbino, το Senigallia, το Sirolo και το Fano, τα οποία διασχίζονται από όμορφους δρόμους που οδηγούν από την Αδριατική θάλασσα στους λόφους της κεντρικής Ιταλίας. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί ξεναγήσεις σε πολύ γνωστά ιταλικά μουσεία μοτοσικλετών, ιστορικά και πολιτιστικά μέρη.

Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ειδική εκδήλωση «La Musica della Moto». Οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν με τις μοτοσικλέτες στο χωριό Cartoceto, όπου θα πραγματοποιηθεί μια μουσική παράσταση Όπερας. Στη συνέχεια, διασχίζοντας τους λόφους, όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν από τους υπέροχους πανοραμικούς δρόμους με προορισμό την παραλία του Πέζαρο. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση και το πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.benelli-moto.gr ή www.benelli.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης