Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η ξέφρενη πορεία της Daytona έχει παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της με την εταιρεία να προσφέρει Το βάρος του Ravida 125 είναι στα 105 κιλά γεμάτο με το ρεζερβουάρ να έχει χωρητικότητα 6 λίτρα.συνεχώς νέα μοντέλα ανεβάζοντας ολοένα και πιο ψηλά τον πήχη. Το νέο μοντέλο της μάρκας ονομάζεται Ravida 125 και έρχεται με κομψότητα και «ευρωπαϊκό» αέρα να κατακτήσει την αγορά. Το Ravida προσφέρει μια διαφορετική πρόταση στις αστικές μετακινήσεις κυρίως με σύμμαχο τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και την αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γραμμές του Daytona Ravida 125 είναι κλασικές με έμφαση στη λεπτομέρεια όπως τα LED φωτιστικά σώματα με πολυγωνικό σχήμα και ιδιαίτερα DRL φώτα ημέρας. Τα ενσωματωμένα στην ποδιά φλας, οι λείες και στρογγυλεμένες επιφάνειες, δημιουργούν μία στιλιστική αντίθεση που μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, ενώ οι αεροδυναμικές λεπτομέρειες στα πίσω καπάκια και οι ζάντες 12 ιντσών σε μαύρο χρώμα και μεταλλικό φρεζαριστό φινίρισμα, βάζουν το κερασάκι στην τούρτα.

Ο κινητήρας του Ravida 125 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 9,5 ίππους και 9,3Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός, ενώ η κατανάλωση είναι χαμηλή, στα 2,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Στις αναρτήσεις έχουμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο εμπρός και ταμπούρο πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ικανοποιητικός είναι και ο εξοπλισμός του scooter με LCD οθόνη πληροφοριών, USB θύρα φόρτισης στην αριστερή πλευρά του τιμονιού, αλουμινένια σχάρα, χαμηλό ύψος σέλας και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και στο ντουλαπάκι στο εσωτερικό της ποδιάς. Το νέο Ravida 125 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της EVOMOTO στην τιμή των 1.985€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο Z2 125 από την Daytona by Zontes για δυναμικές καθημερινές μετακινήσεις

Η cruiser-έκλπηξη της Daytona by Zontes ονομάζεται V350

Υπηρεσία e-shop για τα ηλεκτρικά scooter Daytona Best Electric

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης