Τα ελαστικά της Michelin κέρδισαν τις κατηγορίες Supersport και Superbike στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, εξασφαλίζοντας επιδόσεις που κερδίζουν στους Λευτέρη Πίππο και Σταύρο Τριντή.
 
Συγκεκριμένα, με τα Power Slic Performance ο Πίππος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία Superbike, ενώ στην τρίτη θέση του βάθρου αναδείχτηκε ο Τσαλίκης, επίσης με Power Slic Performance. Επιλέγοντας για πρώτη φορά τα Power Cup Performance, ο Τριντής κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στην κατηγορία Supersport! Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για το τρίτο συνεχόμενο Πρωτάθλημα Supersport που κατακτά η Michelin, μετά τις επιτυχίες του Κουτσουμπού το 2016 και το 2017. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμουν σίγουρος για την απόδοση των ελαστικών μου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι, επιτέθηκα στον αντίπαλό μου στον προτελευταίο γύρο του αγώνα, στα φρένα της μεγάλης ευθείας προσπέρασα με επιτυχία, κέρδισα τον αγώνα και κατέκτησα το Πρωτάθλημα», τόνισε ο Πίππος αφού στέφθηκε Πρωταθλητής. «Για το μεγαλύτερο ποσοστό της φετινής επιτυχίας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Michelin. Δεν πίστευα ότι θα έχω το καλύτερο κράτημα για όλη τη διάρκεια του αγώνα», υπογράμμισε ο Τριντής μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. «Είμαστε υπερήφανοι με τα αποτελέσματα του φετινού Πρωταθλήματος, καθώς είδαμε τα ελαστικά Michelin να αποδίδουν στο έπακρο σε όλες τις πίστες και κάτω από δύσκολες συνθήκες! Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι εξασφάλισαν κορυφαίες επιδόσεις στους αναβάτες, συνεχώς, μέχρι και τον τελευταίο γύρο. Θερμά συγχαρητήρια στους πιλότους μας, μαζί με τους οποίους κατακτήσαμε τα δύο φετινά Πρωταθλήματα καθώς και πολλές πρώτες θέσεις στο βάθρο και χαρίσαμε μοναδικές στιγμές στο κοινό. Τα Michelin, άλλωστε, αξιοποιούν την ειδική τεχνογνωσία που παίρνουν από τις κορυφαίες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλον τον κόσμο, για να τη μεταφέρουν στα ελαστικά που χρησιμοποιούμε όλοι μας στο δρόμο, κάθε μέρα», δήλωσε ο Ντίνος Πετρής, Commercial & Product Marketing Manager για τα προϊόντα 2 Τροχών στη Michelin Ελλάδας.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά της γαλλικής φίρμας είναι διαθέσιμες εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης