Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η SYM είχε κάνει τη μεγάλη κίνηση πριν από δύο χρόνια παρουσιάζοντας το πολύ ισχυρό VF185 με 6τάχυτο Δίσκους 220mm στον εμπρός και στον πίσω τροχόκιβώτιο, συμπλέκτη και 18 ίππους! Τώρα, ήρθε η ώρα της αναβάθμισης του μικρότερου VF125 το οποίο αποκτά περισσότερη ισχύ με σύγχρονες προδιαγραφές κινητήρα Euro5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σπορ φιλοσοφία στη σχεδίαση του νέου VF125 παραμένει, έχοντας φυσικά επηρεαστεί από τον αρχηγό των παπιών, το VF185. Εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίσει είναι οι carbon υφής επιφάνειες, το επιθετικό πίσω μέρος, οι ζάντες με το ειδικό αυτοκόλλητο και το κάλυμμα της εξάτμισης.

Ίσως, ο πιο ξεχωριστός και όμορφος χρωματισμός είναι ματ μπλε

Διπλή σέλα, αυξημένη εργονομία και άνεση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εργονομία δεν έχουν γίνει εκπτώσεις με το VF125 να διαθέτει ευρύχωρη σέλα δύο επιπέδων με Το βάρος του VF125 είναι 115 κιλάαντιολισθητική επένδυση, μεγάλα μαρσπιέ συνεπιβάτη, φώτα τύπου LED και φώτα ημέρας DRL, θήκες και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα με εύκολη πρόσβαση.

Στον κινητήρα το VF125 είναι εξοπλισμένο με ένα αερόψυκτο, 2βάλβιδο σύνολο 124 κ.εκ. με απόδοση 9,7 ίππους και 8,7Nm ροπής. Η κατανάλωσή του είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα με την αυτονομία να ξεπερνάει τα 200 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ των 3,6 λίτρων!

Η λεπτομέρεια στο κέντρο του παπιού με το σωληνωτό πλαίσιο είναι εξαιρετική!

Μεγάλο πίσω ελαστικό για καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο

Αναβαθμίσεις έχουμε και στην οδική συμπεριφορά καθώς το VF125 είναι εφοδιασμένο με 17 ιντσών τροχούςΤην τροφοδοσία έχει αναλάβει ψεκασμός της Keihin και φαρδύ ελαστικό πίσω διάστασης 120/70. Το πιρούνι εμπρός της ανάρτησης έχει νέα πιο σκληρά ελατήρια, ενώ οι πίσω αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες ως προς την προφόρτιση. Στα φρένα έχουμε δύο δισκόφρενα 220mm με σύστημα συνδυασμένης πέδησης και σωληνάκια υψηλής πίεσης.

Το νέο SYM VF125 έρχεται στην τιμή των 1.985€ σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς και μπορείτε να το βρείτε σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Όλα τα στοιχεία του νέου SYM VF125 ΕΔΩ

Φωτιστικά σώματα τύπου LED και φώτα ημέρας DRL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Γιάννης Κατσαμπίρης «Η ήρεμη δύναμη»

Με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης το νέο SYM Maxsym 400

Τον Μάρτιο στην Ελλάδα το νέο SYM Jet X 125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης