Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Husqvarna συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στο μεγάλο της adventure μοντέλο Norden 901 το οποίο Η διαφορά σε σχέση με το KTM 890 Adventure είναι στον πιο τουριστικό προσανατολισμό του Nordenαναμένεται να παρουσιαστεί το 2022. Το έχουμε συναντήσει ξανά σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο, ενώ τώρα έχουμε μια ακόμα καλύτερη εικόνα χάρη στο δημοσίευμα του βρετανικού MCN.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο που παρατηρούμε στις τελευταίες εικόνες του Norden είναι το εμπρός φτερό. Υπάρχουν δύο εκδοχές του εμπρός φτερού, ένα ψηλό και ένα χαμηλό, ενώ αντίστοιχα υπάρχουν και διαφορετικές βάσεις για τις βαλίτσες πίσω, πιθανό η μία βάση θα είναι για σκληρές βαλίτσες και η άλλη για μαλακές τσάντες.

Η εκδοχή του Norden 901 με το ψηλό φτερό εμπρός

Κινητήρας από το 890 Duke R

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα υπόλοιπα σημεία η μοτοσικλέτα δείχνει να παραμένει ίδια με το στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός Το στρογγυλό φανάρι εμπρός είναι το σήμα κατατεθέν της μοτοσικλέταςνα είναι το σήμα κατατεθέν. Ο κινητήρας θα προέρχεται από την KTM, θα είναι δηλαδή δικύλινδρος σε σειρά 889 κ.εκ. ο οποίος όμως θα έχει απόδοση 121 ίππους, ακολουθώντας τη συνταγή του 890 Duke R.

Οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω, οι αναρτήσεις με μεγάλες διαδρομές της WP APEX, ενώ αναμένεται να είναι εξοπλισμένο και με πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών. Μετά το καλοκαίρι ίσως έχουμε και τα τελικά σχέδια της μοτοσικλέτας η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί ως μοντέλο 2022.

Το Norden 901 με το χαμηλό φτερό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση δυνάμεων για το πρώτο ηλεκτρικό Husqvarna

Αποκαλύφθηκε το νέο Husqvarna Svartpilen 125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης