Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Zongshen παρουσίασε στην αγορά της Κίνας ένα νέο τουριστικό μεσαίο μοντέλο με κινητήρα 400 κ.εκ. Η τελική ταχύτητα του RG3 είναι στα 155 Km/h.Έπειτα λοιπόν από το RE3, το ρετρό μοντέλο της εταιρείας που είδαμε πριν από μερικές εβδομάδες, ο κινεζικός κολοσσός προχωράει στην ανανέωση της γκάμας της με το Cyclone RG3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το RG3 είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα δικύλινδρο σε σειρά, 401 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 42 ίππους στις 9.500 σ.α.λ. και ροπή 34Nm στις 8.000 σ.α.λ. Οι προδιαγραφές είναι Euro5, κάτι που ίσως αργότερα να το φέρει στην Ευρώπη, ενώ νέος είναι ο ψεκασμός και το σύστημα εξάτμισης.

Η Zongshen έχει αποδείξει πως τα μοντέλα της είναι στην premium πλευρά της αγοράς.

Πληθαίνουν τα μοντέλα στην γκάμα της Zongshen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο της μοτοσικλέτας είναι σωληνωτό ατσάλινο, ενώ οι αναρτήσεις είναι ένα τηλεσκοπικό πιρούνι Τα φρένα είναι εφοδιασμένα με ABS της Bosch.εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Ο εξοπλισμός του RG3 είναι εντυπωσιακός με οθόνη πληροφοριών TFT 6,5 ιντσών, φώτα LED, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα και συνδεσιμότητα με το smartphone.

Η Cyclone RG3 είναι ικανή για μεγάλες αποστάσεις και άνετα ταξίδια, ενώ με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 21 λίτρων μπορείς να κάνεις πολλά συνεχόμενα χιλιόμετρα. Είναι πολύ πιθανό μαζί με την RE3 και την κορυφαία RX6 (με κινητήρα της Norton) να δούμε στην Ευρώπη και αυτή τη μεσαία sport touring μοτοσικλέτα της Zongshen.

Η μάσκα θυμίζει λίγο το νέο Kawasaki ZX-10R με έναν κεντρικό προβολέα ανάμεσα στα LED φώτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαλπάρει για Ευρώπη το νέο Cyclone RE3 της Zongshen

Το καινούριο μοντέλο της Zongshen έχει κινητήρα της Norton

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης