Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι μοτοσικλέτες και τα scooter της Zontes έχουν εισβάλει στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά προσφέροντας Στη σελίδα της Zontes μπορείτε να βρείτε και τα μοντέλα Daytona by Zontes.την πλέον premium πρόταση δικύκλων από την Κίνα. Μέσω της Evomoto-Γκοργκόλης έχουμε γνωρίσει τις μοτοσικλέτες Daytona by Zontes οι οποίες έχουν κερδίσει τους αναβάτες στη χώρα μας, ενώ μόλις πριν από μερικούς μήνες ήρθε στην Ελλάδα το πρώτο μοντέλο της Zontes, το εκρηκτικό scooter M310.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Zontes, θέλοντας να ενισχύσει τη θέση της στην ελληνική αγορά, προχώρησε στον σχεδιασμό μιας νέας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο. Στο www.zontes.gr μπορεί κανείς να βρει την γκάμα μοντέλων της μάρκας όπως και την πορεία εξέλιξης των μοντέλων της. Το περιβάλλον είναι εύκολο και χρηστικό, ενώ μέσα από ένα βίντεο μπορεί κάποιος να δει τις διαδικασίες και την υψηλή τεχνολογία με την οποία διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων της.

Πανίσχυρο και πολύ ιδιαίτερο το scooter της Zontes.

Για την ώρα, τα δύο μοντέλα που δεσπόζουν στην ιστοσελίδα της Zontes είναι το scooter M310 και το ρετρό naked GK350. Στο scooter της Zontes έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές καθώς διαθέτει έναν πολύ ισχυρό κινητήρα απόδοσης 33,3 ίππων, πολύ πλούσιο εξοπλισμό με USB θύρα φόρτισης, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, TFT οθόνη πληροφοριών, LED φώτα και μια έξυπνη ενσωματωμένη βάση στήριξης του smartphone. Η τιμή του M310 είναι στα 4.495€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα κλέψει καρδιές του GK350.

Όμορφος σχεδιασμός, απίστευτο επίπεδο εξοπλισμού

Το πιο… φρέσκο GK350 έρχεται να ταρακουνήσει το κοινό των νέο ρετρό μοτοσικλετών. Δυνατά σημεία του Οι καθρέπτες είναι τοποθετημένοι στο τιμόνι του GK350 ενισχύοντας την cafe racer αισθητική του.μοντέλου είναι ο ισχυρός κινητήρας απόδοσης 39,5 ίππων ο οποίος συνοδεύεται από σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και συμπλέκτη ολίσθησης. Και στην περίπτωση του GK350 ο εξοπλισμός είναι εξαιρετικός με επώνυμες ποιοτικές αναρτήσεις, φρένα της J.Juan και ABS της Bosch, σύστημα συνδεσιμότητας μέσω της TFT οθόνης, LED φώτα, ακτινωτές ζάντες με tubeless ελαστικά και πολλά ακόμα. Μπορεί όλα τα παραπάνω όντως να ακούγονται εντυπωσιακά, ωστόσο εκείνο που παραμένει κορυφαίο στο GK350 είναι ο σχεδιασμός του ο οποίος είναι ξεχωριστός και πολύ όμορφος, ενώ η τιμή του είναι πολύ δελεαστική στα 4.785€.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Zontes να μάθετε όσα θέλετε για την premium κινεζική μάρκα.

Βίντεο με τον σχεδιασμό του GK350.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευκαιρία για περιπέτεια με το νέο DYMOTO Mista

Απίστευτη η τιμή του νέου Zontes 350GK στα 4.785€

Νέο πανίσχυρο scooter από την Zontes

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης