Περίπου δηλαδή, καθώς άτυπα «διέρρευσε» η λίστα των λαχανί μοτοσυκλετών που θα πατήσουν αμερικανική άσφαλτο μες το 2019.

Τη γκάφα την έκανε ο αντίστοιχος οργανισμός οδικής ασφάλειας. Τι και αν έλεγαν οι άνθρωποι της Kawasaki να περιμένουν την άρση του εμπάργκο στις 11 Οκτώβρη, εκεί αυτοί, το ανέβασαν το περιβόητο αρχείο.  Στις 11 Οκτώβρη παρεπιπτόντως είναι και η έκθεση AIM Expo Show στο Las Vegas όπου και αναμένεται η παρουσίαση του νέου supersport. Μιλάμε ακόμα για Αμερική βέβαια, η Ευρώπη προηγείται κατά μια εβδομάδα με την έκθεση της Κολωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τεχνικό δια ταύτα δεν ξέρουμε πολλά. Πιθανότατα ο κινητήρας θα είναι ο ίδιος των 636 κυβικών εκατοστών, κάπως φιμωμένος ωστόσο για να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ρύπων των ΗΠΑ, ενώ αχνοφαίνεται και το Euro5 για τα καθ’ημάς. Σίγουρα οι αναβαθμίσεις θα αφορούν το όλο αισθητικό πακέτο και φυσικά εκείνο των ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Στόχος είναι προφανώς το νέο R6, με τα μεσαία supersport να αναγεννιούνται σταδιακά από τις στάχτες τους. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές σε αυτή την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κατηγορία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης