Στα πλαίσια της αναβάθμισης των προσφερομένων υπηρεσιών προς τους  μοτοσυκλετιστές και μέσω του νέου προγράμματος Kawasaki Care Warranty Plus, η αντιπροσωπεία της πράσινης φίρμας επεκτείνει χωρίς χρέωση την εργοστασιακή εγγύηση των δικύκλων της για ακόμα δύο έτη πέρα από τη στάνταρ διετή που συνοδεύει την αγορά κάθε νέου δικύκλου.

Αυτό το πρόγραμμα πρόσθετης εγγύησης παρέχει όλα όσα απαιτούνται ώστε οι μοτοσυκλέτες Kawasaki να εξακολουθήσουν να αποδίδουν, χρόνο με το χρόνο, προσφέροντάς μακροχρόνια και αξιόπιστη εξυπηρέτηση στους ιδιοκτήτες της. Εάν κάποιο εξάρτημα που καλύπτεται από το πρόγραμμα εγγύησης παρουσιάσει πρόβλημα λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, η Kawasaki θα το επισκευάσει ή θα το αντικαταστήσει χωρίς κανένα κόστος, τόσο απλά. Χωρίς εκπλήξεις και χρεώσεις για την εργασία ή τα ανταλλακτικά. Και το πιο σημαντικό, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, χωρίς όριο επί των απαιτήσεων αποζημίωσης και με κάλυψη σε όλη την Ευρώπη. Επίσης, το πρόγραμμα μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη χωρίς επιπλέον κόστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kawasaki το χειρίζεται αποκλειστικά από την αρχή έως το τέλος. Η προωθητική ενέργεια αφορά σε όλα τα νέα δίκυκλα που θα ταξινομηθούν από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019. Από την ενέργεια εξαιρούνται τα Athlete 125, για τα οποία βρίσκεται ήδη σε ισχύ άλλη προωθητική ενέργεια. Παράλληλα, για κατόχους Kawasaki με δίκυκλα που βρίσκονται ήδη σε διάρκεια ισχύος της εργοστασιακής εγγύησης και που επιθυμούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα  πρόσθετης εγγύησης, αυτό μπορεί να αγοραστεί οποιαδήποτε στιγμή μέσω του επίσημου δικτύου αντιπροσώπων της Kawasaki στην Ελλάδα στις παρακάτω τιμές:

Κόστος K-Care Warranty Plus Μοτοσυκλέτες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  •     < 810 κ.ε.: για 24 μήνες 248 € συμπ. ΦΠΑ
  •     > 810 κ.ε.: για 24 μήνες 310 € συμπ. ΦΠΑ
  •     Scooter & MC=<200 κ.ε.: για 24 μήνες 174 € συμπ. ΦΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Kawasaki Care Warranty Plus πατήστε εδώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης