Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην ημερομηνία 26 Ιανουαρίου καθώς πολλά είναι τα εργοστάσια τα Θα έχουμε δουλίτσα στις 26 Ιανουαρίου…οποία ετοιμάζουν την παρουσίαση νέων μοντέλων. Μετά, λοιπόν, από την Kawasaki με τη νέα της γκάμα και την Triumph με το νέο Speed Triple 1200RS, έρχεται η σειρά της KTM να ανακοινώσει πως εκείνη την Τρίτη θα παρουσιάσει μια καινούρια μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τίτλος του teaser της αυστριακής φίρμας είναι το The World Gets Smaller, που σημαίνει Ο Κόσμος Γίνεται Μικρότερος και αναρτήθηκε στην κεντρική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας της KTM Ευρώπης. Πολλά μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτό το μήνυμα, ωστόσο ένα είναι εκείνο που σου έρχεται στο μυαλό και δεν είναι άλλο από το Super Adventure 1290 – μεγάλες αποστάσεις και ταξίδια.

Οι πρώτες εικόνες του Super Adventure από το RideApart.

Νέες τεχνολογίες για να κοντράρει τα Ducati Multistrada V4 και BMW R1250GS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η KTM εδώ και καιρό δουλεύει πάνω στο νέο της Super Adventure 1290, το οποίο διαθέτει νέες τεχνολογίες και Τα Super Adventure S και R 2020 παραμένουν στην γκάμα της KTM.συστήματα. Ένα από αυτά είναι το σύστημα ραντάρ που θα διαθέτει η μεγάλη KTMτο οποίο θα παρέχει αυτόματα ρυθμιζόμενο αυτόματο πιλότο και σύστημα προειδοποίησης κινδύνου τόσο από εμπρός όσο και από πίσω.
Καινούριο θα είναι το πλαίσιο, ενώ ο κινητήρας θα είναι σίγουρα Euro5 προδιαγραφών. Μάλιστα σε φωτογραφίες που διέρρευσαν νωρίτερα (www.rideapart.com) το νέο Super Adventure έχει δύο ψυγεία και διαφορετική ροή των λαιμών στις εξατμίσεις με δύο καταλύτες και τρεις αισθητήρες λάμδα.

Αναμένουμε να δούμε τι μας ετοιμάζει η KTM. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την 26η Ιανουαρίου θα έχουμε πολλά να δούμε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης