Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η αναβίωση της Bimota από την Kawasaki έχει φέρει στο προσκήνιο μία απίστευτη μοτοσικλέτα, την Tesi H2.Τρομερή μοτοσικλέτα και πολύ σπάνια! Η μοτοσικλέτα έχει κάνει την εμφάνισή της σε πρωτότυπη μορφή στην πίστα για δοκιμές και το 2020 η Bimota ανακοίνωσε πως θα είναι διαθέσιμο προς πώληση και κίνηση σε δημόσιους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εργοστάσιο από το Rimini θα παράξει 250 μονάδες του Tesi H2 το οποίο “φοράει” τον κινητήρα της Kawasaki με υπερτροφοδότη που έχουμε συναντήσει στην σειρά H2. Η απόδοσή του είναι 239 ίπποι με τη χρήση ram air, ενώ το βάρος της είναι μόλις 207 ίππους. Αυτό βέβαια που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το σύστημα ανάρτησης εμπρός το οποίο έγινε γνωστό πριν από αρκετά χρόνια από την Bimota.

Το περίφημο Hub-Center Steering της Bimota!
Ήχος από άλλον πλανήτη!

Η τιμή του μοντέλου είναι στις 64.000€ και όποιος την θέλει στο γκαράζ του θα πρέπει να γίνει μέσω παραγγελίας. Πάντως η Bimota δεν σταματάει να δίνει στοιχεία της μοτοσικλέτας με το πιο πρόσφατο ένα μικρό βίντεο με ένα Tesi H2 να μπαίνει σε λειτουργία και να απολαμβάνουμε τον απίθανο ήχο του τετρακύλινδρου κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε υπεύθυνα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί να αγοράσεις μια adventure μοτοσικλέτα που δεν πάει στο χώμα;

Φήμες κυκλοφορούν για Eliminator H2 από την Kawasaki

Το αγαπημένο στην Ελλάδα Kawasaki KLX και σε supermoto για το 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης