Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Yamaha XSR700 είναι από εκείνα τα μοντέλα που σε βάζουν σε ένα σοβαρό δίλημμα. Επειδή η Η θύρα USB στο πακέτο Weekend τοποθετείται δίπλα στο ψηφιακό όργανο.μοτοσικλέτα είναι πολύ καλά σχεδιασμένη με λεπτομέρειες που την κάνουν μοναδική, στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να ξεχωρίσει. Από την άλλη όμως, λόγω πάλι της συγκεκριμένης ρετρό εμφάνισής της σε βάζει στην πρίζα για να την αναβαθμίσεις και να βάλεις τη δική σου δημιουργική πινελιά με τα πολλαπλά γνήσια αξεσουάρ της Yamaha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha προσφέρει δυο βασικά πακέτα εξοπλισμού για το νέο XSR700 που είναι το Weekend και το Street. Στην περίπτωση του Weekend συναντάμε το ιδανικό πακέτο που θα σε συνοδεύσει στις βόλτες του Σαββατοκύριακου με βάση για βαλίτσες και μαλακές βαλίτσες 13,5 λίτρων η κάθε μία από υλικό Hypalon το οποίο προσφέρει ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, βρίσκουμε πρίζα USB, βάση τοποθέτησης και στήριγμα.

Το Weekend Pack περιλαμβάνει μαλακές βαλίτσες συνολικής χωρητικότητας 27 λίτρων.

Στο δεύτερο πακέτο Street το οποίο έχει να κάνει με την σπορ, εντυπωσιακή εμφάνιση του XSR700 αλλά και την καλύτερη εργονομία για σβέλτη οδήγηση. Το πακέτο περιλαμβάνει προστατευτικό προβολέα, αεροτομή πάνω από το στρογγυλό όργανο, προστατευτικό στα πλευρικά του ρεζερβουάρ για καλύτερη στήριξη του αναβάτη, επίπεδη σέλα υψηλής ποιότητας και πίσω φωτιστικό σώμα LED.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διακριτικό LED φωτιστικό σώμα πίσω.

Εξάτμιση και ανάρτηση της Ohlins

Η Yamaha προσφέρει επίσης ξεχωριστά αξεσουάρ για εκείνους που θέλουν να δώσουν ακόμα περισσότερο Η βάση του smartphone είναι ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για το XSR700.χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα τους. Ένα από αυτά είναι το προστατευτικό ψυγείου με γρίλιες για την αποφυγή χτυπημάτων και το λογότυπο XSR στο αλουμίνιο. Είναι επίσης διαθέσιμες πλευρικές πινακίδες για σπορ εμφάνιση από αλουμίνιο, ολοκληρωμένο σύστημα εξάτμισης με τελικό τιτανίου σε μαύρο χρωματισμό, προδιαγραφές Euro5 και τοποθέτηση τύπου Tracker. Τέλος, προσφέρεται και πίσω αμορτισέρ Ohlins STX 46 για βελτιστοποίηση της συμπεριφοράς της μοτοσικλέτας και της άνεσης.

Όλα τα αξεσουάρ της Yamaha μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Μοτοδυναμικής και φυσικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Yamaha.

Το βίντεο με τα αξεσουάρ της Yamaha για το XSR700.

 

To Street Pack...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβαθμισμένη γκάμα Yamaha Off-Road για λιλιπούτειους αναβάτες

Ποιο είναι το μυστικό του σχεδιασμού του Yamaha XSR900

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης