Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πρόσφατα παρακολουθήσαμε τη μεγάλη προσπάθεια του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας στην κατασκευή της πρώτης αγωνιστικής ηλεκτρικής μοτοσικλέτας. Η αγωνιστική ομάδα REM του τμήματος μηχανικών στις Σέρρες έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές της μοτοσικλέτας η οποία παρουσιάστηκε στο Ναύπλιο στις 12 Ιουνίου και είναι έτοιμη να τα βάλει με τους καλύτερους της Ευρώπης στην πίστα του Aragon στα μέσα Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη 6η του χρονιά, το MotoStudent αρχίζει και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές με αποτέλεσμα φέτος να εμπλέκεται η Red Bull. Ο διαγωνισμός λοιπόν απέκτησε ένα ακόμα μεγαλύτερο “τυράκι” για τους συμμετέχοντες καθώς η νικήτρια ομάδα μηχανικών θα γίνει δεκτή από την KTM για να κάνει την πρακτική της μαζί με την αγωνιστική ομάδα Moto3 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το MotoBoost είναι η μεγάλη ευκαιρία των νικητών να πάρουν μια πρώτη γεύση από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3.

Την ελληνική προσπάθεια στηρίζει η BMW Motorrad Hellas

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το MotoBoost Challenge δίνει τη δυνατότητα στους μηχανικούς να δουν από πρώτο χέρι τη λειτουργία του εργοστασίου της KTM στην Αυστρία και να δουλέψουν με κορυφαίους μηχανικούς της αγωνιστικής ομάδας.

Αυτό αποτελεί πολύ σημαντικό κίνητρο για τους μηχανικούς που παίρνουν μέρος στο project. Η ελληνική ομάδα REM που ετοιμάζει τη δική της πρωτότυπη ηλεκτρική μοτοσικλέτα, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση σε μια επαγγελματική ομάδα. Θυμίζουμε ότι την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας στηρίζει η BMW Motorrad Hellas.

Ο Pit Beirer, επικεφαλής της KTM Racing έστειλε το μήνυμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η Hyperion της ομάδας REM

Απίστευτο μπουφάν εξελίσσει η BMW για το ηλεκτρικό CE-04

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης