Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η ιστορία της Torrot από τη Γαλλία χάνεται κάπου στη δεκαετία του 1940 όταν για πρώτη φορά ασχολήθηκε Η Torrot και η GasGas ανήκουν πλέον στον όμιλο της KTM (Pierer Group)με την κατασκευή ποδηλάτων τουρισμού. Μαζί με την Bianchi και την BH τη δεκαετία toy 1960 συνέχισε να παρουσιάζει μοντέλα moped, ενώ τη δεκαετία του 1990 κατασκεύασε κάποια μοντέλα μικρού κυβισμού για αστικές μετακινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρόνια πέρασαν όμως και τώρα η Torrot αποφάσισε να κάνει μέσω της GasGas την επανεκκίνησή της και να ασχοληθεί με μικρές ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Η γαλλική φίρμα πιο συγκεκριμένα παρουσίασε μια σειρά από εκτός δρόμου μοντέλα για παιδιά τα οποία θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους μοτοσικλετιστικά βήματα στο χώμα.

Στην γκάμα της Torrot βρίσκουμε Trial, Enduro και Supermoto μοντέλα.

Η Torrot συνεργάζεται στενά και με την GasGas

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μοτοσικλέτες της Torrot είναι ηλεκτρικές με ποιοτικά περιφερειακά. Οι εκδόσεις είναι πολλές καθώςΠοιοτικές ηλεκτρικές μοτοσικλέτες για μελλοντικούς πρωταθλητές διαθέτει enduro, trial, motocross ακόμα και motard στην γκάμα της με υψηλού επιπέδου τεχνολογία όπως αποσπώμενες μπαταρίες λιθίου, πλαίσιο χρωμιομολυβδενίου, EBR αναρτήσεις και ελαστικά της Mitas.

Σημαντικό σύστημα είναι το Parent Control System το οποίο δίνει στον γονέα πρόσβαση στην ισχύ του ηλεκτροκινητήρα, τη μέγιστη ταχύτητα, ακόμα και στην ίδια τη λειτουργία του δίκυκλου μέσω wireless εφαρμογή στο smartphone.

Η παρουσίαση των νέων Torrot.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλεκτρικό ποδήλατο από την Gas Gas στην Ελλάδα

Ηλεκτρικά παιδικά ποδήλατα από τη Husqvarna

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης