Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph δείχνει εξαιρετικά δυνατή τους τελευταίους μήνες παρουσιάζοντας νέα μοντέλα, αναβαθμισμένες Η Thruxton RS Ton Up φωτογραφήθηκε μπροστά στο θρυλικό Ace Cafe του Λονδίνου.μοτοσικλέτες και ειδικές εκδόσεις. Έχουμε δει σχεδόν όλα τα μοντέλα της το 2022 να αποκτούν από μικρές ή μεγάλες αναβαθμίσεις και ήρθε η ώρα των Street Twin, Thruxton RS και Rocket 3 να δεχτούν την περιποίηση της βρετανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη μοτοσικλέτα που δέχτηκε τη φροντίδα της Triumph είναι η Street Twin. Η έκδοση ονομάζεται EC1 και είναι επηρεασμένη από τις γειτονιές του Ανατολικού Λονδίνου και την ιστορία του. Η πινελιές είναι νεανικές και ακολουθούν την hipster μόδα με χρώματα ασημί ματ και ματ αλουμίνιο.

Βίντεο για το Thruxton RS Ton Up.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πανέμορφη Thruxton RS Ton Up έρχεται στο χρώμα Aegean Blue.

Η κάθε μοτοσικλέτα φωτογραφήθηκε στο σημείο που “γεννήθηκε”

Η δεύτερη μοτοσικλέτα είναι η εντυπωσιακή Thruxton RS η οποία αποκτά για το 2022 την έκδοση Ton Up. ΗΗ Rocket 3 GT 221 φωτογραφήθηκε στην ταράτσα κτηρίου στο Λονδίνο. κλασική μορφή του cafe racer της Triumph παραμένει αναλλοίωτη έχοντας επηρεαστεί από τη μόδα Ton Up Boys της δεκαετίας του 1950 και του 1960 με χρωματισμό μπλε του Αιγαίου και μαύρα γραφικά. Αυτή είναι η πιο premium Thruxton που θα έχει παρουσιαστεί και θα σταθεί στο ύψος της κληρονομιάς της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας, η οποία ήταν η πρώτη που έσπασε το φράγμα των 100 μιλίων την ώρα στη διαδρομή του περίφημου TT Isle of Man.

Όσο για το Rocket 3 η Triumph έχει ετοιμάσει δύο εκδόσεις της μοτοσικλέτας για το 2022. Η μία είναι η R και η δεύτερη είναι η GT221. Το όνομά της η δεύτερη έκδοση το πήρε από την ροπή των 221Nm από τον θηριώδη κινητήρα των 2.300 κ.εκ. Το λογότυπο GT221 έχει τοποθετηθεί στο κόκκινο ρεζερβουάρ της μοτοσικλέτας, ενώ μαύρα είναι τα φτερά, τα καλύμματα κινητήρα και η μικρή μάσκα.

Βίντεο για το Street Twin EC1.

 

Στα στενά του Ανατολικού Λονδίνου φωτογραφήθηκε η EC1 έκδοση της Street Twin.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η χρυσή σειρά της Triumph μεγαλώνει με οκτώ καινούριες εκδόσεις

Παρουσιάστηκε το Triumph Tiger Sport 660 και έρχεται στην τιμή των 9.290€

Το Triumph Tiger 1200 πατάει… άσφαλτο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης