Το BMW X2City είναι ένα scooter-πατίνι με ηλεκτρική υποβοήθηση, άρα και μηδενικούς ρύπους. Είναι ελαφρύ και συμπαγές, με τελική ταχύτητα έως 25 km/h και ηλεκτρική αυτονομία περίπου 25-35 km. Προορίζεται για τις όλο και πιο δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες των πόλεων, κατατάσσεται στην κατηγορία Pedelec25 και δεν απαιτεί κράνος ή άδεια οδήγησης από αναβάτες ηλικίας 14 ετών και πάνω.

Προϊόν συνεργασίας των BMW Motorrad και ZEG, με τη συνδρομή των Kettler, Bulls, Pegasus, Hercules και άλλων, δεν διανέμεται μέσω του δικτύου εμπόρων της BMW αλλά σε επιλεγμένα καταστήματα ποδηλάτων και στο online shop της Kettler. Θα διατίθεται στα καταστήματα από τα τέλη του 2017, η τιμή του δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα αλλά θα είναι κάτω από τα 2.500€.
​Η απόλυτη λύση στο κέντρο της πόλη, τελεία και παύλα.. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας βάρος μόλις 20 kg και πτυσσόμενο σύστημα διεύθυνσης, το X2City αποθηκεύεται εύκολα στο χώρο αποσκευών ενός μικρού αυτοκινήτου. Χάρη στις μικρές διαστάσεις του μεταφέρεται εύκολα στο λεωφορείο ή στο μετρό, αποτελώντας ιδανική λύση για άμεση και άνετη μετακίνηση σε περιοχές που δεν φτάνει μηχανοκίνητο μέσο μεταφοράς. Είναι μικρότερο από ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο και η ευρισκόμενη στο τιμόνι μονάδα ελέγχου προσφέρει πέντε ταχύτητες (8, 12, 16, 20 και 25 km/h). Για λόγους ασφαλείας, η υποστήριξη του ηλεκτροκινητήρα ενεργοποιείται μόνον όταν το όχημα αναπτύξει ταχύτητα άνω των 6 km/h. Η ηλεκτροκίνηση μπορεί να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή μέσω ενός διακόπτη στο μοχλό του φρένου, αυξάνοντας σημαντικά την ασφάλεια του συνόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης