Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Daytona Best Electric της Γκοργκόλης ΑΕ, παρουσίασε το νέο της τετράτροχο scooter για άτομα με Ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις…κινητικές δυσκολίες ή ηλικιωμένους. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό όχημα με πολύ άνετο ρυθμιζόμενο κάθισμα, με πλάτη, προσκέφαλο και βραχίονες το οποίο θα κάνει την μετακίνηση των ηλικιωμένων ή των ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες παιχνιδάκι. Το Easy 50 προσφέρει μεγάλη ευστάθεια, χάρη στους 4 τροχούς του, διαθέτει σύστημα πρόληψης ανατροπής και αναρτήσεις με διπλά ψαλίδια εμπρός και διπλό αμορτισέρ πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαία είναι και η χρηστικότητα του Easy 50 καθώς διαθέτει βαλίτσα πίσω, μεγάλο επίπεδο πάτωμα για μεταφορά αντικειμένων και γάντζο για τα ψώνια και τις χειραποσκευές. Οι χώροι αποθήκευσης φτάνουν τα 45 λίτρα κάτι που σημαίνει πως ξεχνάς το αυτοκίνητο για το Super Market και τη Λαϊκή αγορά.

Ιδανικό για εκείνους που θέλουν ένα εύχρηστο όχημα μικρών μετακινήσεων

Δυνατός ηλεκτροκινητήρας με σύγχρονη τεχνολογία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Easy 50 έχει αναλάβει να κινήσει ένας ηλεκτροκινητήρας ισχύος 1,2 Kw με μέγιστη ροπή 4,4Nm τα οποία Δύο δισκόφρενα στους εμπρός τροχούς…προσφέρουν τελική ταχύτητα 25 Km/h. Η αυτονομία του scooter αγγίζει τα 50 χιλιόμετρα, ενώ υπάρχει και επιλογή Power Saving Mode για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα. Η φόρτιση της μπαταρίας απαιτεί 6-8 ώρες σε οικιακή πρίζα, ενώ αντέχει για 400+ κύκλους πλήρους φόρτισης.

Η τεχνολογία δεν λείπει από τo Easy 50 καθώς είναι εξοπλισμένο και με σύστημα ανάκτησης ενέργειας, ένα σύστημα δηλαδή που επαναφορτίζει τις μπαταρίες όταν βρίσκεται σε κατηφορικό δρόμο ή κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος. Η κατανάλωση σε ρεύμα είναι εκπληκτική καθώς βάση τιμολογίου της ΔΕΗ το Easy 50 καταναλώνει 0,72€/100Km.

Η τιμή του τετράτροχου scooter είναι στα 1.595€, ενώ με το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά” η τιμή πέφτει στα 1.338€. Φυσικά, το Easy 50 θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκογκόλης ΑΕ.

Περισσότερα για το Easy 5 ΕΔΩ

Daytona Easy 50

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιοτικά ηλεκτρικά scooter από την Daytona

Daytona G155: Ένα scrambler μικρό μόνο στο μάτι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης