Οι Αμερικανοί έχουν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα «ηλεκτρική μοτοσικλέτα» και συνεχώς ξεπετάγονται εταιρίες και μοντέλα σε αυτόν τον τομέα.

Τελευταίο μοντέλο που εμφανίστηκε προέρχεται από την εταιρεία Volcon, η οποία έχει έδρα το Τέξας και κατασκευάζει οχήματα κυρίως για ανθρώπους της περιπέτειας εκτός δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύσκολα στην Ελλάδα να το δούμε, αλλά παραμένει εντυπωσιακό όχημα περιπέτειας.

Ηλεκτρικό με αυτονομία 160 χλμ.

Η Volcon παρουσίασε, λοιπόν, το Grunt, μια εκτός δρόμου μοτοσικλέτα με μεγάλα ελαστικά, η οποία έχει την Το ηλεκτρικό Volcon μπορεί να κινηθεί και στο νερό…απίθανη αυτονομία των 160 χιλιομέτρων. Εντυπωσιακός είναι και ο χρόνος φόρτισης, ο οποίος περιορίζεται στις 2 ώρες και μάλιστα από απλή πρίζα στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ισχύς του αγγίζει τους 50 ίππους, ενώ ακόμα ένα σημαντικό του στοιχείο είναι πως μπορεί ο καθένας, όπου κι αν βρίσκεται, να αλλάξει τις άδειες μπαταρίες με φορτισμένες προκειμένου να συνεχίσει την περιπέτειά του.
Το πλέον όμως εντυπωσιακό στοιχείο της μοτοσικλέτας είναι πως μπορεί να κινηθεί ακόμα και μέσα στο νερό, καθώς τόσο το μοτέρ όσο και όλα τα εξαρτήματα είναι αδιάβροχα! Ψαρώσαμε!

 

Για όλα είναι ικανό το Grunt, ακόμα και να κινηθεί μέσα στο νερό!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης