Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Αυτό είναι κάτι που δεν το είχαμε ξαναδεί και σίγουρα θα το περιμέναμε μόνο από μια εταιρεία όπως η Ηλεκτροκίνητα ποδήλατα ισορροπίας με την υπογραφή της Husqvarna.Husqvarna. Η σουηδική εταιρεία σε συνεργασία με την STACYC κατασκεύασε δύο ποδήλατα ισορροπίας και μάλιστα με ηλεκτροκινητήρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο μοντέλα είναι τα 12eDrive και 16eDrive και σκοπό έχουν να βάλουν από νωρίς τα παιδιά στον κόσμο του ποδηλάτου, ώστε να αποκτήσουν οικειότητα και με τον κόσμο των ηλεκτρικών μοτοσικλετών και ποδηλάτων. Τα μικρά μοντέλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε το παιδί να δίνει κίνηση στο δίκυκλο με τα πόδια, ωστόσο υπάρχει και σύστημα ηλεκτροκίνησης.

Το ποδηλατάκι που θα ζηλέψουν όλοι οι μπαμπάδες....

Δύο εκδόσεις για μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του 12eDrive η μέγιστη ταχύτητα που φτάνει το ποδήλατο είναι τα 14Km/h και απευθύνεται Και για εκτός δρόμου διαδρομές…σε ηλικίες 3-5 ετών. Το ύψος της σέλας είναι 33 χιλιοστά και έχει τροχούς 12 ιντσών. Στο 16eDrive, οι ταχύτητες ανεβαίνουν στα 21Km/h, το πλαίσιο είναι αλουμινένιο και οι τροχοί είναι 16 ιντσών με το ύψος της σέλας να αυξάνεται στα 43mm. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν μπαταρίες αυτονομίας 1 ώρας.

Για ξεχωριστές βόλτες με τα μικρά σας παιδιά μία δυναμική λύση είναι αυτή των Husqvarna Replica ποδηλάτων ισορροπίας.

Με τροχούς 16 ιντσών μπορείς να κάνεις βόλτες και σε χωμάτινες διαδρομές...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μικρό Svartpilen της Husqvarna είναι κοντά

Με τεχνολογία superbike τα νέα Husqvarna 701

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης