Η Kawasaki παρουσίασε μέσω διαδικτύου την καινούρια της Ninja ZX-10R και ZX10RR για το 2021.

Όπως είχαμε διαπιστώσει από φωτογραφίες οι οποίες κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών της αγωνιστικής ομάδας της Kawasaki στη Jerez την προηγούμενη εβδομάδα, η νέα μοτοσικλέτα έχει αλλάξει ριζικά όσον αφορά την εμφάνισή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή του ZX-10R αναμένεται κοντά στα 17.000€, ενώ το ΖΧ-10RR θα είναι κοντά στα 25.000€.

 

Νέα μάσκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα στο εμπρός μέρος η μάσκα δεν θυμίζει σε τίποτα το περσινό μοντέλο έχοντας τα φωτιστικά σώματα Η κάθετη δύναμη έχει βελτιωθεί σε ποσοστό 17%.βυθισμένα μέσα στο ρύγχος.

Η Kawasaki έχει σχεδιάσει ένα εντελώς καινούριο αεροδυναμικό κουστούμι το οποίο διαθέτει εσωτερικά πτερύγια τα οποία μεταφέρουν τον αέρα έτσι ώστε να δημιουργείται κάθετη δύναμη 17% μεγαλύτερη σε σχέση με το περσινό μοντέλο.

Τα πτερύγια, λοιπόν, απουσιάζουν, ωστόσο η εταιρεία από το Akashi βρήκε άλλη λύση για την αεροδυναμική της εξέλιξη.

Αμέτρητα είναι τα ηλεκτρονικά καλούδια του Ninja, ενώ οι αναρτήσεις είναι από το... πάνω ράφι της Showa.

Με 203 ίππους

Ο κινητήρας είναι ελαφρώς αναβαθμισμένος και αποδίδει 203 ίππους, ενώ η γεωμετρία της μοτοσικλέτας έχει αλλάξει για περισσότερη πρόσφυση στο πίσω μέρος και καλύτερη ισορροπία στη διάρκεια του φρεναρίσματος.

Στην περίπτωση του ZX-10RR έχουμε ελαφρύτερες ζάντες, μακρύτερο ψαλίδι, 400 σ.α.λ. ψηλότερες στροφές στον κινητήρα για περισσότερη ισχύ και πολλά εξαρτήματα Performance από την Kawasaki που το κάνουν το απόλυτο όπλο για πίστες και αγώνες.

 

Πάρτε γεύση από τη νέα Kawasaki ZX-10RR

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης