Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha δεν βρίσκεται μόνο στο πλευρό αθλητών του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά στηρίζει όλες τις Η Yamaha στηρίζει τους πρωταθλητές μας…εκφάνσεις του αθλητισμού. Με γνώμονα τη φιλοσοφία Yamaha «Kando», την ιαπωνική λέξη που εκφράζει το αίσθημα της ικανοποίησης όταν κάποιος βιώνει την εμπειρία της αξίας, της απόδοσης και της ποιότητας, η Yamaha στηρίζει την καθημερινή δουλειά για την επίτευξη των στόχων των αθλητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha αρχίζει τη συνεργασία της με την πρωταθλήτρια στίβου Ελισάβετ Πεσιρίδου και τον πρωταθλητή θαλάσσιων σπορ Νικόλα Πλυτά. Οι δύο αθλητές θα έχουν τη στήριξη της Yamaha σε κάθε τους βήμα προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Σημαντική στήριξη σε δύο αθλητές παγκοσμίου επιπέδου...

Στήριξη και σε πληρώματα ιστιοπλοΐας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου αγωνίζεται στα 100m με εμπόδια, είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας με συμμετοχέςΣτους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα δούμε την Ελισάβετ Πεσιρίδου. σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ίδια η πρωταθλήτρια τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τη συνεργασία, έχοντας στο πλευρό μου τη Yamaha στον δρόμο για το Τόκιο, αισθάνομαι ελευθερία κινήσεων και έτοιμη να ανάψουμε μαζί τους κινητήρες για γρήγορες κούρσες».

Από την άλλη, ο Νικόλας Πλυτάς έχει πολλές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο στο θαλάσσιο σκι, αλλά και στο wakeboard, ενώ συμμετέχει και σε αγώνες snowboarding, skateboarding και surfing. Ο 25χρονος σχολίασε για τη συνεργασία με τη Yamaha: «​​​​​​​Με τη Yamaha στο πλευρό μου οι δυνατότητες στο να τι μπορώ να καταφέρω είναι ατελείωτες. Ακολούθησε τα όνειρά σου όσο τρελά κι αν φαίνονται».

Η Yamaha επίσης στηρίζει τις ομάδες ιστιοπλοΐας των Παναγιώτη Μάντη-Παύλο Καγιαλή και Μαρίας Μπόζη-Ραφαηλίνας Κλωναρίδου.

Η Πεσιρίδου ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτη επαφή με το Yamaha D’elight 125 στην Ιταλία

Επίσκεψη σε κατάστημα μοτοσικλετών της Yamaha στη Φλωρεντία

Προχωράει η Yamaha για ηλεκτρικό scooter

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης