Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η εκδήλωση Rafnar Mountain Legends 2022 είναι μια πολύ ιδιαίτερη γιορτή που έχει να κάνει με την φύση,Το βουνό και η θάλασσα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους. την περιπέτεια και την άγρια ομορφιά των Ελληνικών βουνών. Η Yamaha, φέτος θα στηρίξει έμπρακτα την υπαίθρια γιορτή συμβάλλοντας στη διατήρηση ενός θρύλου μαζί με την Rafnar Hellas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο Λιβάδι Αράχωβας η Yamaha και η Rafnar Hellas θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα κάνουν κάτι που δύσκολα θα περίμενε κανείς. Σε μια αναπάντεχη συνάντηση, θα ανεβάσουν στον Παρνασσό όλους τους ζωντανούς θρύλους της θάλασσας και του δρόμου παρουσιάζοντας εξωλέμβιες μηχανές, οχήματα εκτός δρόμου, σκάφη τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα περίμενες να συναντήσεις στο βουνό.

Μοτοσικλέτες και εξωλέμβιες μηχανές ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Παρνασσό!

Στο Λιβάδι λοιπόν μπορεί να περιηγηθεί κανείς στο εντυπωσιακό σκάφος Rafnar 1200DC Double Cabin το Το Jeep Gladiator θα φιγουράρει με τα λογότυπα της SIXT.οποίο συνοδεύεται από δυο θηριώδης εξωλέμβιες μηχανές Yamaha XTO 425hp V8. Να απολαύσει τα τετράτροχα, διθέσια μοντέλα παντός εδάφους Yamaha Wolverine RMAX 1000 και YXZ1000R, ενώ στον χώρο θα βρίσκεται και μια ειδική έκδοση του adventure μοντέλου Yamaha Tenere 700.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εκδήλωση θα στηρίξει επίσης η SIXT του Ομίλου της Μοτοδυναμικής συνεισφέροντας με το μοναδικό Jeep Gladiator το οποίο θα μπορούσε άνετα να μεταφέρει το 12μετρο σκάφος στο βουνό. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Coffe Bar Restaurant Paramount και από νωρίς το πρωί θα μπορεί ο καθένας να απολαύσει έναν μοναδικό καφέ της Kudu, να επισκεφτεί τα καταστήματα Smith Optics και Navi Oceandis, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώνει η μουσική της DJ Maggie Charalampidou, τα ποτά της Bacardi και BBQ treats. Και για εκείνους που κρυώνουν περισσότερο η Pennie με τις απαλές οικολογικές κουβέρτες θα αναλάβει να τους ζεστάνει.

Η SIXT θα αναλάβει να φέρει το Jeep Gladiator.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοίγει νέους ορίζοντες το Yamaha Tenere 700 World Raid

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα το πρώτο Yamaha R7

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης