Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha έχει αρκετά μεγάλη γκάμα εργασιών σε όλο τον κόσμο και σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Εκεί Οι δύο εταιρείες θα κατασκευάζουν κυρίως υδροπλάναπου δεν είχε εμπλακεί μέχρι τώρα ήταν η αεροπλοΐα στην οποία θα εισέλθει σε πρώτη φάση με μικρά βήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιαπωνικός κολοσσός συμφώνησε με τη ShinMaywa Industries προκειμένου μαζί να κατασκευάσουν μικρά επιβατικά αεροπλάνα, κυρίως υδροπλάνα, αλλά και άλλα είδη αεροσκαφών. H ShinMaywa ενεργοποιείται ήδη στην Ασία και τη Βόρεια Αμερική κατασκευάζοντας αεροπλάνα και ειδικού τύπου οχήματα.

Οι μικροί δικύλινδροι και τρικύλινδροι κινητήρες της Yamaha θα βρουν νέα εφαρμογή σε αεροπλάνα.

Η ShinMaywa θα αναλάβει τις δοκιμές και τις αναλύσεις των κινητήρων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha έχει στόχο να εξελίξει τους δικούς της μικρούς κινητήρες με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάξουν στις Ίσως, πειραματιστούν και σε εναλλακτικά καύσιμαανάγκες ενός αεροσκάφους. Μαζί με τη ShinMaywa θα αναπτύξουν τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, θα κατασκευάσουν ειδικά πρωτότυπα και θα πειραματιστούν σε πολλούς τομείς.

Αυτή η συμφωνία αναμένεται να ωφελήσει σημαντικά τη Yamaha στην εξέλιξη των κινητήρων της. Θα αποκτηθεί σημαντική τεχνογνωσία τόσο στο κομμάτι του βάρους των κινητήρων όσο και στην οικονομία στο καύσιμο σε σταθερές συνθήκες, κυρίως ταξιδιού.  το σίγουρο είναι ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε καινούρια σειρά κινητήρων από τη Yamaha οι οποίοι είναι πιθανό να χρησιμοποιούν και βιοκαύσιμα ή eFuels.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδική έκδοση Yamaha NMAX με άρωμα Star Wars

Η Yamaha κοντά στους αθλητές Ιστιοπλοΐας

Στο… ρινγκ οι νεαροί Έλληνες αναβάτες της Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης