Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha μέσω της Μοτοδυναμικής στην Ελλάδα ανέκαθεν είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τους αγώνεςΑνάμεσα στους αναβάτες είναι και επτά νεαροί υποψήφιοι της διοργάνωσης bLU cRU 2022. μοτοσικλέτες σε όλες τις κατηγορίες. Ιδιαίτερα στις χωμάτινες κατηγορίες η εταιρεία στηρίζει τους αθλητές της δημιουργώντας δυνατές ομάδες. Για το 2022 η Yamaha έχει αν επιδείξει μια από τις πιο ολοκληρωμένες και δυνατές ομάδες off-road με κορυφαίους αναβάτες σε όλες τις κατηγορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να παρουσιάσει την αγωνιστική της ομάδας για το 2022 η Yamaha δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο. Η ιστορία έχει να κάνει με έναν νεαρό αναβάτη, τον Αχιλλέα ο οποίος ξεκινάει την περιπέτειά του στους δυο τροχούς με ένα PW50. Το όνειρό του είναι να αγωνιστεί στις χωμάτινες πίστες και μέσα από την πορεία του ξεδιπλώνονται όλοι οι αναβάτες της αγωνιστικής ομάδας του 2022 με αποκορύφωμα τους πρωταθλητές της Yamaha οι οποίοι χρησιμοποιούν την YZ450F.

Δυνατά μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον Αχιλλέα να επιστρέφει στην πραγματικότητα και να συνειδητοποιεί ότι έβλεπε O Δημήτρης Χελιώτης είναι ο διοργανωτής του Enduro Festival στην Σπερχειάδα.όνειρο. Λίγο πριν θέσει σε λειτουργία το PW50 του αναφέρει «Το όνειρο τώρα ξεκινάει!» και αρχίζει να γυρίζει στην χωμάτινη πίστα. Οι αναβάτες της Yamaha για το 2022 είναι στην MX1 με YZ450F οι Γιάννης Τουρατζίδης και Δημήτρης Τουρατζίδης, στην ΜΧ300 ο Ανδρέας Ανδρέου με YZ250, στην MX2 ο Καμαρινός Παυλόπουλος με YZ250F, στην MX2T ο Σωτήρης Φωτάκης, ο Δημήτρης Γανωτής και ο Ιάκωβος Παπαδόπουλος με YZ125, στην MX85 με YZ85 οι Γιώργος Χατζάκης, Σόλων Τριανταφυλλόπουλος, Ελευθέριος Παπαδάκης και Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος, ενώ στην MX65 με YZ65 οι Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Φωτόπουλος, Γιώργος Τσαλίκης και Γιώργος Κουκαλιώτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αγωνιστική ομάδα του 2022 έχουμε επίσης δύο γυναίκες, την Αμαλία Λάμπρου με YZ125 και την Ιωάννα Λάμπρου με YZ250F στην κατηγορία MXW. Βαρύ πυροβολικό της ομάδας είναι ο έμπειρος Δημήτρης Κεραμιδάς στην MX Senior με YZ450F, ενώ στο Enduro έχουμε τον Παναγιώτη Κακολύρη στην E2 με WR450F και Νικόλαο Φλώρο στην E1 με WR250F. Αγωνιστικός Διευθυντής της Yamaha Racing Hellas είναι ο Δημήτρης Χελιώτης.

Το υψηλού επιπέδου βίντεο της Yamaha.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Yamaha αντεπιτίθεται στην κατηγορία SuperTwins με το νέο R7

Ο Valentino Rossi κοντά στους νέους αναβάτες της Ακαδημίας VR46

Ετοιμάζει XSR GP η Yamaha με άρωμα MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης