Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και η Yamaha δείχνει για μια ακόμα φορά το άλλο της πρόσωπο, εκείνο Η Yamaha στηρίζει πολλούς αθλητές, όχι μόνο στο χώρο της μοτοσικλέταςτης ευγενής άμιλλας και του ενθουσιασμού για τη διάκριση της φιλοσοφίας Kando. Αυτήν τη φορά η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών Ιστιοπλοΐας οι οποίοι θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αθλητές Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής, Ιωάννης Μιτάκης και Αιμιλία Τσουλφά – Αριάδνη Σπανάκη, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην Ιαπωνία με στόχο τη διάκριση, την επίτευξη των στόχων τους και φυσικά να μας κάνουν όλους στην Ελλάδα υπερήφανους.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που ταξιδεύουν στην Ιαπωνία.

Περιμένουμε μετάλλια από τους αθλητές μας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα υπέροχο βίντεο η Yamaha μας παρουσιάζει τους αθλητές κάτω από τον υπέροχο ήλιο και πάνω στη Στις 23 Ιουλίου αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιοθάλασσα του Σαρωνικού. Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής αποτελούν Ιστιοπλοϊκή ομάδα από το 2008 και το 2021 θα τρέξουν με αγωνιστικό σκάφος με το όνομα ΒΕΛΟΣ στην κατηγορία reggatas.

Ο Γιάννης Μιτάκης, κορυφαίος Ολυμπιακός και διεθνής αθλητής ιστιοπλοΐας θα αγωνιστεί στην κατηγορία FINN, ενώ οι Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη συγκροτούν την ομάδα ιστιοπλοΐας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο το 2021 στην κατηγορία σκαφών 470.

Όλα τα στοιχεία για την υποστήριξη της Yamaha στους αθλητές ΕΔΩ.

Το νέο βίντεο της Yamaha.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο… ρινγκ οι νεαροί Έλληνες αναβάτες της Yamaha

Η Deus μετατρέπει το Yamaha XJR1300 στη θρυλική Eau Rouge

Τι κοινό έχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι με το Yamaha NMAX 125;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης