Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολλές είναι οι εταιρίες που έχουν δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος στη σημαντικότερη έκθεση μοτοσικλέτας της Η EICMA 2021 πραγματοποιείται 25-28 ΝοεμβρίουΕυρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Πρόκειται για την EICMA στο Μιλάνο, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας του Covid-19, αλλά φέτος επιστρέφει στις 25-28 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες η Honda είχε κάνει γνωστό ότι θα πάρει μέρος κανονικά στη σπουδαία έκθεση και τώρα είναι η σειρά της Yamaha να δηλώσει τη συμμετοχή της. Υπήρχαν φόβοι ότι η Yamaha δε θα επιστρέψει στην EICMA μετά την περσινή αναβολή της έκθεσης, αλλά όπως όλα δείχνουν ο σπουδαίος κατασκευαστής θα είναι στο Μιλάνο τον Νοέμβριο που μας έρχεται.

Ένα από τα μοντέλα που σίγουρα θα δούμε στην EICMA είναι η R7.

Ίσως, στην EICMA 2021 να δούμε σε πρωτότυπη μορφή το R9!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Eric de Seynes, CEO της Yamaha Ευρώπης τόνισε ότι η απόφαση δεν ήταν εύκολη για τη Yamaha να Στο περίπτερο της Yamaha θα δούμε όλα τα μοντέλα του 2022, ίσως και κάποια ηλεκτρικά πρωτότυπαπάρει μέρος στην EICMA. “Η απόφαση να πάρουμε μέρος στην EICMA δεν ήταν εύκολη έπειτα από όλη την εξέλιξη που έχουμε με τον Covid-19. Η EICMA έχει μεγάλη σημασία στη βιομηχανία, είναι μοναδική στιγμή και μέρος να βρεθούμε όλοι μαζί, η κοινότητα της μοτοσικλέτας για να νιώσουμε πάλι τον παλμό των πελατών και των media για τα νέα προϊόντα μας. Φέτος είναι η πρώτη ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους φίλους της μοτοσικλέτας φυσικά και όχι διαδικτυακά”.

Η Yamaha πιστεύει ότι πρέπει να στηρίξει τη διοργάνωση καθώς είναι η πιο σημαντική για τους δύο τροχούς, ενώ οι διοργανωτές διασφαλίζουν την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του. Πάντως, οι άνθρωποι της Yamaha δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα κάποιο νέο μοντέλο για να παρουσιάσουν στην EICMA, αν και δεν αποκλείεται εκεί να δούμε το νέο τους ηλεκτρικό scooter πάνω στο οποίο δουλεύουν ή ακόμα και τη φημολογούμενη R9 που τόσο περιμένουμε.

Αν πάνε όλα καλά με τον Covid-19 θα δούμε και αρκετό κοινό στο Μιλάνο τον Νοέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανανεώνει τα off-road μοντέλα της η Yamaha για το 2022

Η Yamaha μπαίνει στον κόσμο των αεροπλάνων

Τελικά… όλοι οδηγούν Yamaha!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης