Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το 2021 η Yamaha πήρε μέρος στο πρωτάθλημα MotoAmerica στην δημοφιλέστατη κατηγορία Super Twins H Yamaha R7 είναι διαθέσιμη στην τιμή των 9.390€.με το ολοκαίνουριο R7. Το εξαιρετικό supersport της ιαπωνικής φίρμας έγινε η μοτοσικλέτα επιλογής για πολλές κορυφαίες ομάδες στον θεσμό, ωστόσο δεν είχαν υπολογίσει έναν ανερχόμενο αντίπαλο που ήταν το Aprilia RS660.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική μοτοσικλέτα κατάφερε με το καλημέρα να επικρατήσει στον θεσμό με αναβάτη τον Kaleb De Keyrel έχοντας πολύ πιο ισχυρό κινητήρα, αφήνοντας το Yamaha R7 στη δεύτερη θέση. Η Yamaha παρόλα αυτά δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα και για το πρωτάθλημα του 2022 ετοιμάζει την αντεπίθεση της με έναν πολύ δυνατό σύμμαχο. Η Yoshimura αποφάσισε να βοηθήσει στην εξέλιξη της μοτοσικλέτας προκειμένου να τα βάλει με τον δυνατό ανταγωνισμό.

Render εικόνα του Yamaha R7 με τα λογότυπα της Yoshimura.

Το τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης της Yoshimura στην Αμερική αποφάσισε να συνεργαστεί με την ομάδα της Το αγωνιστικό τμήμα της Yamaha έχει ήδη ετοιμάσει ένα πακέτο αναβάθμισης GYTR.Yamaha και τον αναβάτη δοκιμών Ari Henning προκειμένου να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Laguna Seca τον Ιούλιο. Εκείνο που θα προσπαθήσει να κερδίσει η R7 είναι δύναμη από τον κινητήρα και να αποκτήσει περισσότερους από τους 74 ίππους που αποδίδει σε αυτήν τη φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά από τα εξαρτήματα της μοτοσικλέτας θα σχεδιαστούν από την αρχή και το σύνολο της Yamaha R7 θα είναι μοναδικό για το πρωτάθλημα Twins Cup του 2022. Η συνεργασία πάντως αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και μετά η ομάδα να συνεχίσει μόνη της την εξέλιξη της μοτοσικλέτας, ωστόσο αυτό θα είναι αρκετό να έχουμε μια νέα, πιο ισχυρή, έκδοση της R7.

Βίντεο του Yamaha R7.

 

Ο Hayden Schultz τερμάτισε δεύτερος πέρυσι στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα το πρώτο Yamaha R7

Το νέο Yamaha Tricity 125 έρχεται με προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας

Ετοιμάζει XSR GP η Yamaha με άρωμα MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης