Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στην γκάμα της η Voge διαθέτει δυνατά μοντέλα adventure όπως το 300DS και το 500DS. Ωστόσο, αυτό δεν Αυτό είναι το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής μοντέλο της Voge που φτάνει στην Ευρώπηαποτρέπει την Loncin, τη μαμά εταιρεία που έχει παρακλάδι την premium Voge, να προσθέσει ακόμα ένα μοντέλο στην γκάμα των μοτοσικλετών περιπέτειας και τουρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέο λοιπόν στην γκάμα της Voge είναι το 650 DSX, ένα ολοκαίνουριο μοντέλο το οποίο άμεσα η Loncin έφερε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Το DSX είναι εφοδιασμένο με έναν μονοκύλινδρο και όχι δικύλινδρο κινητήρα όπως στο 500DS, 651 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47 ίππους. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ψεκασμού της Bosch ενώ έχει τοποθετηθεί και αντικραδασμικός άξονας και πιο ομαλή λειτουργία.

Επιστροφή σε μονοκύλινδρο κινητήρα για τη Voge σε ένα πολλά υποσχόμενο adventure μοντέλο.

Αυξημένες ταξιδιωτικές ικανότητες δείχνει να έχει το νέο DSX 650

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο της νέας μοτοσικλέτας είναι ατσάλινο σωληνωτό με τις αναρτήσεις εμπρός και πίσω να είναι τηςΟι χρωματισμοί θα είναι μπλε, κόκκινο και μαύρο KYB. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με τα φρένα να είναι της Nissin με δύο δίσκους 298mm εμπρός και φυσικά ABS.

Στον εξοπλισμό συναντάμε πολλά πράγματα με TFT οθόνη και συνδεσιμότητα με smartphone, σύστημα ελέγχου της πίεσης των ελαστικών και USB θύρα φόρτισης. Ως adventure που σέβεται τον εαυτό του το DSX διαθέτει αλουμινένιες βαλίτσες, κεντρικό σταντ και κάγκελα προστασίας, ενώ η σέλα είναι διπλή για άνετα χιλιόμετρα τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη.

Η μοτοσικλέτα στη Γαλλία θα είναι διαθέσιμη στα 8.190€, αλλά ακόμα στη χώρα μας δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει.

Αλουμινένιες βαλίτσες και κάγκελα προστασίας του δίνουν μια πολύ τουριστική αισθητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλεκτρική έκπληξη από τη Voge

Ποια εταιρεία διοργανώνει test rides σε 10 πόλεις της Ελλάδας;

Ώρα για περιπέτεια με το Voge 300DS

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης