Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια της premium κινεζικής μάρκας Voge στην κατασκευή scooter και από τα Το SR4 είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών, σύστημα συνδεσιμότητας και USB θύρα φόρτισης.χαρακτηριστά του μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως πρόκειται για κάτι το πολύ ξεχωριστό. Το SR4 είναι ένα maxi-scooter το οποίο τόσο σχεδιαστικά όσο και στον εξοπλισμό τοποθετείται στις υψηλές θέσεις της κατηγορίας κουβαλώντας μάλιστα πάνω του και αρκετές καινοτομίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το

Πλούσιος εξοπλισμός με όλα τα σύγχρονα βοηθήματα αναβάτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του SR4 είναι ένας μονοκύλινδρος 350 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 28,5 ίππους και 30Nm ροπής. Οι Τεράστιος είναι ο αποθηκευτικός χώρος με 41,5 διαθέσιμα λίτρα κάτω από τη σέλαεπιδόσεις του είναι συναρπαστικές καθώς η Voge αναφέρει πως μπορεί να κάνει τα 0-50Km/h σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα, ενώ στα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά συναντάμε αντικραδασμικό άξονα και σύγχρονο σύστημα αυτόματης μετάδοσης CVT. Το σύνολο συνοδεύεται από σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB, ενώ τα φρένα είναι της J.Juan με σύστημα ABS της Continental. Οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ το ψαλίδι είναι αλουμινένιο και το βάρος του scooter φτάνει τα 207 κιλά. Ίσως, όμως το σημαντικότερο γκάτζετ που φέρει στον εξοπλισμό του το νέο SR4 είναι η ενσωματωμένη κάμερα η οποία είναι τοποθετημένη στο εμπρός μέρος της μάσκας. Μάλιστα το σύστημα έχει θέση για Micro SD κάρτα μνήμης για να μπορείς να καταγράψεις βίντεο και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της διαδρομής σου.

Πάρτε μια μικρή γεύση από το Voge SR4 στην EICMA μαζί με άλλα μοντέλα της φίρμας.

 

Το SR4 κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την BMW!

Το scooter της Voge προσφέρει και σύστημα ελέγχου της πίεσης των ελαστικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφτασε το πρωτοποριακό Kymco DT X360 στην τιμή των 5.690€

Ετοιμάζει δικύλινδρο 350AC η Voge;

Ένεση χρηστικότητας στο 300DS δίνει η Voge

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης