Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει μια καινούρια έκδοση της Scrambler η οποία θα έχει την κωδική ονομασία Sand. Πρόκειται για μοτοσικλέτα της ρετρό σειράς της βρετανικής φίρμας η οποία θα έχει σίγουρα ξεχωριστό χρωματισμό, μαζί με μια σειρά από αξεσουάρ τα οποία θα το ξεχωρίζουν από το απλό Scrambler όπως ψηλό εμπρός φτερό και προστατευτικά κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία υπάροχη μετατροπή του Steet Scrambler η οποία θα είναι κοντά στο νέο Sand

Ανανεώνει τον στόλο των ρετρό classic μοντέλων της η Triumph

Η διαρροή έγινε μέσω ενός εγγράφου το οποίο δημοσιεύτηκε από την υπηρεσία πιστοποίησης προδιαγραφών Για το 2022 η Triumph ετοιμάζει ανανέωση όλης της γκάμας των κλασικών της μοτοσικλετώνκαι έχει πληροφορίες για το μοντέλο όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το βάρος και φυσικά τις εκπομπές ρύπων. Το νέο Street Scrambler, όπως και το Street Twin θα είναι εξοπλισμένα με τον γνωστό δικύλινδρο κινητήρα των 900 κ.εκ. ο οποίος θα αποδίδει 65 ίππους και λίγη περισσότερη ροπή σε σχέση με το απλό Street Scrambler. Φυσικά θα περνάει τις προδιαγραφές Euro5, ενώ το βάρος θα παραμείνει ίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Street Scrambler Sand θα παρουσιαστεί λογικά στο τέλος του 2021 και θα είναι διαθέσιμο το 2022, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε μπροστά μας αρκετό καιρό ακόμα για να μάθουμε περισσότερα για το πανέμορφο βρετανικό μοντέλο.

Η παρουσίαση του πρώτου Street Scrambler το 2019

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το νέο Triumph Speed Triple 1200 RS

Τα πρώτα μοντέλα Triumph-Bajaj το 2023

Η Triumph μας εισάγει στον κόσμο των Tiger με το Sport 850

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης