Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν δέκα ημέρες από τη στιγμή που η Suzuki Yoshimura Motul κατάκτησε τοΑναμένουμε την GSX-S1000 στην Ελλάδα ως μοντέλο 2022. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Μοτοσικλετών και η Suzuki Γαλλίας θέλησε να τιμήσει αυτήν την προσπάθεια. Αφιέρωσε την καινούρια GSX-S1000 στα χρώματα της ομάδας δημιουργώντας ένα σύνολο άκρως ζηλευτό, βγαλμένο από τις πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα SERT και φέτος είχε τη στήριξη της Motul ενώ τη μοτοσικλέτα ετοίμασαν οι έμπειροι μηχανικοί της Yoshimura. Αναβάτες της ομάδας ήταν οι Sylvain Guintoli, Gregg Black και Xavier Simeon οι οποίοι έφεραν την Suzuki GSX-R1000R στην κορυφή του κόσμου για 17η φορά!

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια με του βασικού μοντέλου!

Θα είναι διαθέσιμο μόνο στη γαλλική αγορά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Suzuki λοιπόν πήρε τα εντυπωσιακά χρώματα της αγωνιστικής GSX-R και τα προσάρμοσε στην Πρόσφατα η Suzuki ανακοίνωσε μια νέα τουριστική έκδοση GT της GSX-S1000.ολοκαίνουρια γυμνή GSX-S1000 του 2022. Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό γυμνό μοντέλο το οποίο δυστυχώς απευθύνεται μόνο στην αγορά της Γαλλίας… για την ώρα. Στην GSX-S κυριαρχεί το μαύρο χρώμα έχοντας τις κόκκινες, μπλε και λευκές πινελιές, ενώ από τη μοτοσικλέτα δεν λείπουν τα λογότυπα των χορηγών που συνοδεύουν την ομάδα. Οι ζάντες είναι μαύρες με μπλε σιρίτι, ενώ αρκετά είναι τα εξαρτήματα carbon που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Στο τεχνικό κομμάτι η μοτοσικλέτα δεν έχει πειραχθεί. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος σε σειρά των 999 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 152 ίππους και 106Nm ροπής. Είναι εξοπλισμένο με Ride-By-Wire, ρυθμιζόμενο traction control, επιλογές οδήγησης, quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων και υποβοήθηση στις χαμηλές στροφές. Οι αναρτήσεις είναι της KYB, ενώ στα φρένα συναντάμε σύστημα της Brembo εμπρός και της Nissin πίσω. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 214 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 19 λίτρα.

Η έκδοση SERT της GSX-S1000 θα είναι διαθέσιμη σε πρώτη φάση μόνο στη Γαλλία, ενώ η τιμή της δεν έχει ανακοινωθεί.

Το επίσημο βίντεο του Suzuki GSX-S1000 του 2022.

 

Στο πίσω μέρος εμφανίζονται οι αναβάτες που έφεραν τη Suzuki στην κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αναβάτες της Suzuki MotoGP οδηγούν τη νέα Hayabusa

Θα δούμε το 2022 καινούριο κινητήρα 700 κ.εκ. από τη Suzuki;

Πρωταθλήτρια η Yoshimura Suzuki Motul στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης