Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο CEO της Royal Enfield Vinod Dasari, επιβεβαίωσε σε οικονομικό περιοδικό πως η ομάδα εξέλιξης της Ηλεκτρικό είναι το μέλλον της Enfieldεταιρείας έχει ήδη έτοιμες πρωτότυπες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες πάνω στις οποίες δουλεύει και εξελίσσει. Η ινδική φίρμα δεν θα σταματήσει φυσικά να παράγει τις κλασικές τις μοτοσικλέτες, ωστόσο έχει το ένα της μάτι στραμμένο στον ηλεκτρικό κόσμο καθώς οι προδιαγραφές τόσο στην Ευρώπη όπου αναπτύσσεται συνεχώς, όσο και στην Ινδία γίνονται όλο και πιο αυστηρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανοίγει την γκάμα της η Ινδική εταιρεία προς την ηλεκτροκίνηση

Τα μικρά μοντέλα θα αντικατασταθούν από ηλεκτρικά

Στόχος της Enfield είναι μέχρι το 2025 να σταματήσει τελείως την παραγωγή μικρών μοτοσικλετών – με κυβισμό Τα μεγάλα μοντέλα της φίρμας θα συνεχίσουν κανονικά την παραγωγή τουςκάτω από 150 κ.εκ. – και να αντικατασταθούν με πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα. Μέχρι το 2024 θα είναι έτοιμο το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρίας το οποίο παρόλα αυτά δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα τοποθετηθεί. Θα μπει ανάμεσα στις μεγάλες της μοτοσικλέτες ή θα πάρει τη θέση των μικρότερων μοτοσικλετών της γκάμας; Αυτό μένει να το δούμε τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ώρα, το εργοστάσιο δουλεύει πάνω στα καινούρια της μοντέλα, όπως το Continental 650 και το Meteor 350 τα οποία έχουν πάει εξαιρετικά τόσο στην Ινδία όσο και στην Ευρώπη. Ο συνδυασμός χαμηλής τιμής, κλασικής εμφάνισης και πρακτικότητας κάνουν τις Enfield αρεστές στον κόσμο και αυτό φαίνεται από τις συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις.

Εικόνες του μέλλοντος...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης