Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν για το νέο Aprilia Tuareg 660 είναι γεγονός και τις είδαμε πρώτη Πολύ ενδιαφέρον μοντέλο για την Ελλάδα!φορά στο βρετανικό www.visordown.com. Λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του νέου Tuono 660, βρέθηκε σε κοινή θέα το τρίτο μοντέλο της Aprilia, το οποίο θα βασίζεται στην πλατφόρμα του RS660 με τον δικύλινδρο κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά που γνωρίζουμε για την ώρα όσον αφορά το νέο Tuareg (το οποίο ίσως να μη λέγεται καν έτσι) είναι ότι θα πατάει πάνω στον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 660 κ.εκ. που έχει τοποθετηθεί στο RS660 και στο Tuono. Η ισχύς του θα βρίσκεται στα επίπεδα του Tuono ή λίγο πιο κάτω, δηλαδή κοντά στους 90 ίππους, ενώ εικάζουμε ότι θα είναι εξοπλισμένο με όλο το πακέτο ηλεκτρονικών, το οποίο έχουμε συναντήσει στα άλλα δύο μοντέλα.

Η adventure εκδοχή της Aprilia βασισμένη στην πλατφόρμα του 660.

Ίσως το δούμε μετά το καλοκαίρι του 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά ο στόχος του θα είναι να χρησιμοποιηθεί και εκτός δρόμου, κάτι που σημαίνει ότι οι αναρτήσεις θαΟ κινητήρας αναμένεται να είναι κοντά στους 90 ίππους… είναι εντελώς διαφορετικές, με μεγαλύτερες διαδρομές, τα φρένα θα έχουν άλλα υλικά, ενώ το πλαίσιο ίσως να έχει μερικές μικρές μετατροπές. Ο εμπρός τροχός είναι 21 ιντσών, το ρεζερβουάρ αναμένεται να είναι λίγο πιο μεγάλο, ενώ και το ψαλίδι είναι εντελώς διαφορετικό από τα RS660 και Tuono.

Η Aprilia, λοιπόν, ακολουθεί τα χνάρια της Yamaha και πατώντας πάνω σε ένα καλό μηχανικό σύνολο εμπλουτίζει την γκάμα της με διαφορετικές μοτοσικλέτες. Η ποιότητα είναι σε υψηλό επίπεδο σε όλες ενώ και οι τιμές παραμένουν ανταγωνιστικές, καθώς με έναν σμπάρο έχεις… τρία μοντέλα!

Ψηλές αναρτήσεις, όρθια θέση οδήγησης και όλο το πακέτο των ηλεκτρονικών στο Tuareg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτοιμο το Aprilia Tuono 660

Μας την έφερε η Aprilia, κατασκευάζει πατίνι αντί για scooter

Πήγαμε για Guzzi και βγήκαμε με RS660

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης