Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο κολοσσός Ninebot από την Κίνα έχει πολλά ενδιαφέροντα projects που τρέχουν, ιδιαίτερα όσον αφορά τις Πολύ φουτουριστικός ο σχεδιασμός του Apex H2.ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Μία από τις εταιρίες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της, η Segway, έχει ρίξει το βάρος της τα τελευταία δύο χρόνια στην κατασκευή μιας υβριδικής μοτοσικλέτας η οποία θα χρησιμοποιεί ηλεκτροκίνηση και κυψέλες υδρογόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχέδιο πλέον δεν βρίσκεται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, καθώς η Segway ανακοίνωσε πως το 2023 θα είναι έτοιμη η μοτοσικλέτα με την ονομασία Apex H2. Πρόκειται για μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα η οποία αντί για μπαταρίες θα διαθέτει κυψέλες υδρογόνου. Αυτό άμεσα λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα που είναι ο χρόνος φόρτισης των μπαταριών, καθώς στην περίπτωση του υδρογόνου απαιτούνται μερικά μόλις λεπτά για να γεμίσει.

Πολύ ξεχωριστό το ψαλίδι τόσο εμπρός όσο και πίσω, αφήνει σε κοινή θέα τους τροχούς.

Οι Κινέζοι έχουν απλώσει τα σχέδιά τους σε όλες τις μορφές ενέργειας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ισχύς της μοτοσικλέτας αναμένεται να είναι 80 ίπποι με εξαιρετική επιτάχυνση στα 0-100Km/h σε μόλις 4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα πάνω από 150Km/h. Το πρόβλημα που αναμένεται να αντιμετωπίσει το Apex H2 είναι στο δίκτυο τροφοδοσίας καθώς για την ώρα τουλάχιστον είναι σχεδόν ανύπαρκτα τα σημεία ανεφοδιασμού υδρογόνου.

Όπως και να έχει, η Ninibot έχει βάλει πλώρη το 2023 να έχει έτοιμο το μοντέλο και μάλιστα η τιμή του θα είναι κοντά στις 9.000€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Honda ετοιμάζει ηλεκτρικό… μπόμπο

Ένωση δυνάμεων για το πρώτο ηλεκτρικό Husqvarna

Το ηλεκτρικό scooter που κοστίζει 300 ευρώ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης