Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολλά είχαν γραφτεί όταν η Aprilia κατάθεσε για κατοχύρωση του ονόματος eSR2. Αρκετοί έσπευσαν να πουν Το eSR2 κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την MT Distributionότι η Aprilia ετοιμάζει το πρώτο της ηλεκτρικό scooter, κάτι που είχε βάση καθώς η Piaggio είχε προγραμματίσει τον ερχομό του δικού της ηλεκτρικού scooter One.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλοι πάλι έκαναν λόγο για ηλεκτρικό ποδήλατο ή ακόμα και ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ωστόσο λίγοι ήταν εκείνοι που προέβλεψαν αυτό που όντως ήταν έτοιμο από τους τεχνικούς του Noale. Το eSR2 δεν είναι άλλο από ένα ηλεκτρικό πατίνι το οποίο προσφέρει μια σημαντική λύση στην αστική μετακίνηση.

Η μπαταρία είναι αποσπώμενη και μπορεί να φορτιστεί στο σπίτι.

Το eSR2 διαθέτει διαφορετικές επιλογές οδήγησης και LED φωτιστικά σώματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο πατίνι της Aprilia είναι εφοδιασμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα 350W ο οποίος είναι τοποθετημένος στον Διαθέτει οθόνη TFT 3,5 ιντσών και live υποστήριξη μέσω WhatsApp!εμπρός τροχό 10 ιντσών. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο, ενώ διαθέτει διπλή ανάρτηση εμπρός και φρένο ταμπούρο. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 288Wh με την αυτονομία να φτάνει τα 25 χιλιόμετρα με μια μόνο φόρτιση, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 25Km/h.

Με τη βοήθεια της Italdesign το eSR2 διαθέτει μια πολύ σύγχρονη εφαρμογή στην οποία μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι για το πατίνι. Ουσιαστικά έχεις ένα ηλεκτρονικό γκαράζ στα χέρια σου για να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή τις λειτουργίες του οχήματος. Το νέο Aprilia eSR2 έρχεται στην τιμή των 559€ και θα είναι διαθέσιμο τόσο στο δίκτυο της Aprilia όσο και μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών.

Το πίσω φρένο είναι ηλεκτρικό, ενώ το βάρος του είναι 18,5 κιλά με την μπαταρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλυπτήρια για το καινούριο adventure μοντέλο της Aprilia

Το νέο ηλεκτρικό Piaggio θα έχει τρεις εκδόσεις

Διαθέσιμη η Aprilia Tuono 125 στα 4.870€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης