Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Piaggio Group σε συνεργασία με την IBM Services ολοκλήρωσαν ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο μετάβασηςΤαχύτερη ανάλυση δεδομένων για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην πλατφόρμα SAP S/4HANA. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε κατά τη διάρκειας πανδημίας, οι δύο εταιρίες συνεργάστηκαν άψογα και το αποτέλεσμα ήταν να ολοκληρωθεί ένα σημαντικό έργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα πλατφόρμα έχει στόχο να επιταχύνει και να απλοποιήσει τις εσωτερικές διεργασίες προκειμένου να γίνει πιο αποτελεσματική η διαχείριση παραγγελιών. Η ευελιξία πλέον θα είναι σε υψηλό επίπεδο, ενώ αύξηση της παραγωγικότητας αναμένεται τόσο σε τεχνολογικά θέματα όσο και στην επιχειρηματική ανάπτυξη.

Η εικονική Vespa Elettrica από τα πλέον όμορφα μοντέλα της Piaggio

Σύνδεση 6 μονάδων για καλύτερη ανάλυση δεδομένων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι έξι υποδομές που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή του ομίλου Piaggio, 4 στην Ιταλία, μία στην Ινδία και μία στο Βιετνάμ, θα έχουν πλέον κοινή προβολή των πληροφοριών μέσω των αναβαθμισμένων συστημάτων S/4HANA. Αυτό θα επιτρέψει την καλύτερη ανάλυση των δεδομένων και κατ’ επέκταση την καλύτερη εξυπηρέτηση του χρήστη σε πραγματικό χρόνο.

Η διαδικασία μετάβασης ξεκίνησε το πρώτο τρίμηνο του 2020 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την IBM παρά τις δυσκολίες που έθεσε ο Covid-19. Η ΙΒΜ ήταν εκείνη που είχε αναλάβει να εγκαταστήσει την εφαρμογή SAP R/3 πριν από 20 χρόνια και τώρα ολοκλήρωσε με αξιοπιστία τη νέα πρόκληση.

Τεχνολογία αιχμής ακόμα και σε πιο προσιτά μοντέλα προσφέρει η Aprilia

Σημαντικά αποτελέσματα περιμένουν στην Piaggio

Ο Vittorio Boero, Chief Information Officer του Ομίλου Piaggio, σχολίασε: “Έχουμε θέσει τα θεμέλια για την ταχεία και συνεχή εξέλιξη των διαδικασιών μας και για περαιτέρω παρεμβάσεις ψηφιοποίησης σημαντικών επιχειρηματικών διαδικασιών, για την υποστήριξη των εσωτερικών λειτουργιών, της συνεργασίας με στρατηγικούς εταίρους και του δικτύου πωλήσεων. Η εξέλιξη αυτή θα πραγματοποιηθεί βάσει αναπτυξιακού σχεδίου με σκοπό να φέρει απτά και σημαντικά οφέλη στην επιχείρηση, μέσω μιας προσέγγισης διαρκούς βελτίωσης”.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης