Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια από τις βασικές αισθήσεις που ικανοποιεί ο αναβάτης της μοτοσικλέτας είναι η ακοή. Ένας μπάσος ήχοςΤο βίντεο πραγματοποιήθηκε στην ταράτσα κτηρίου στο Σάο Πάολο. ενός μονοκύλινδρου κινητήρα, ένας στριγκός ήχος ενός τετρακύλινδρου συνόλου σε υψηλές στροφές ή ένας μελωδικός ήχος ενός τρικύλινδρου κινητήρα πάντα έχουν να δώσουν κάτι ιδιαίτερο στον αναβάτη είτε οδηγεί μοτοσικλέτα είτε όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Βραζιλία λοιπόν είχαν μια πολύ έξυπνη ιδέα να προωθήσουν διάφορα μοντέλα της Honda χρησιμοποιώντας τον ήχο των κινητήρων. Η Honda Βραζιλίας σε συνεργασία με τη Hefty ένωσαν τους ήχους από διάφορους κινητήρες της Honda και δημιούργησαν ένα τραγούδι που ονόμασαν «The Motor Song».

Μονοκύλινδρα, δικύλινδρα και τετρακύλινδρα μοτέρ σε δράση.

Όλα τα… μοτέρ στην πίστα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της Hefty, Edu Luke, τόνισε πως πιο δύσκολο ήταν να βρουν τις κατάλληλες στροφές για τον Η Honda μάς έχει δώσει ακόμα μια μελωδία με το εξακύλινδρο CBX.κάθε κινητήρα με διαφορετική διάταξη προκειμένου να ταιριάξουν οι συχνότητες. «Για να βγάλουμε το κομμάτι, έπρεπε να αναλύσουμε τις μουσικές νότες που παράγει κάθε κινητήρας».

Η προσπάθεια της Honda Βραζιλίας ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα. Το αποτέλεσμα, παρ΄ όλα αυτά, για να το απολαύσεις όπως πραγματικά του αξίζει, πρέπει να το ακούσεις μέσα από ακουστικά. Εκεί θα καταλάβεις καλύτερα τον κάθε ξεχωριστό ήχο και τον τρόπο με τον οποίο ο καλλιτέχνης έφτασε στη σύνθεση της μελωδίας.

Το βίντεο της Honda Βραζιλίας:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Κύριε πρέσβη, μας κακομαθαίνετε” – Το Honda SH 350 είναι το Ferrero Rocher των scooter!

Ετοιμάζει την επιστροφή του Hornet η Honda

Τον Οκτώβριο του 2021 αναμένεται το νέο Honda CB500X 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης