Η Life Motorcycle παρουσίασε το πρόγραμμα των σχολείων οδήγησης σε πίστα για το 2018, καθώς και τη δημιουργία τουριστικών πακέτων για εκδρομές με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα.

Ο Roberto Magnone εκ μέρους της Life Motorcycle καλωσόρισε τους διεθνούς φήμης οδηγούς Alex De Angelis, Massimo Roccolo και Federico Caricasulo, οι οποίοι είναι οι εκπαιδευτές για την πίστα, και ανέλυσε το σκεπτικό και το πρόγραμμα της εταιρείας.
Μαθαίνοντας με τους κορυφαίους!​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Life Motorcycle προσφέρει την ευκαιρία για τέσσερα τριήμερα οδήγησης στην πίστα των Σερρών, είτε με VIP πακέτο που περιλαμβάνει την αποκλειστική χρήση της πίστας, την ενοικίαση ειδικά προετοιμασμένης μοτοσυκλέτας με τα απαραίτητα ελαστικά και καύσιμα, με τη διδασκαλία από τους οδηγούς του MotoGP και των SBK, με video ανάλυση, ακόμα και με ειδική γυμναστική, αλλά και με τις διανυκτερεύσεις και τη φροντίδα για όλα τα γεύματα, είτε με ένα πακέτο σχεδιασμένο κυρίως για τους Έλληνες που θέλουν να παρακολουθήσουν το σχολείο με δική τους μοτοσυκλέτα και ελαστικά. 

Η δυνατότητα ενοικίασης μοτοσυκλετών αφορά τα μοντέλα Yamaha R6, Honda CBR600RR, Yamaha MT 09, Triumph Daytona 675, ενώ οι εκπαιδευτές θα χρησιμοποιούν Aprilia RSV4 RF και Aprilia Tuono 1100 Factory. Οι εκπαιδευόμενοι χωρίζονται σε τρία γκρουπ, ανάλογα με τη δυναμικότητα οδήγησης, και μπαίνουν στην πίστα 6 φορές κάθε μέρα, ενώ στα ενδιάμεσα γίνεται η ανάλυση της οδήγησής τους και μέσω του video. Στο τέλος του σχολείου παίρνουν και το σχετικό «δίπλωμα» από τους εκπαιδευτές. 

​Όταν η ταχύτητα και η ασφάλεια πάνε μαζίΑπό τη μεριά τους, οι διάσημοι εκπαιδευτές μίλησαν για τη λειτουργία του σχολείου. Ο Alex De Angelis αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην πίστα των Σερρών, θεωρώντας την ιδανική για μαθήματα λόγω της ποικιλίας των στροφών και των σημείων φρεναρίσματος. Ο Massimo Roccoli αναφέρθηκε και στην εκμάθηση του τρόπου ρύθμισης της μοτοσυκλέτας του κάθε «μαθητή» που θα έρθει με τη δική του μοτοσυκλέτα, ενώ ο Federico Caricasulo δεν παρέλειψε να πει ότι θα αποκαλύψει στους μαθητές και κάποια μυστικά ώστε να γίνουν ταχύτεροι, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μέρος του «Tour Experience» o Roberto Magnone εξήγησε ότι δημιουργήθηκαν τουριστικά πακέτα με την υποστήριξη του γνωστού γραφείου Holiday Plan, για διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπου πέρα από την ενοικίαση των αντίστοιχων μοτοσυκλετών, υπάρχουν Έλληνες πλοηγοί και τεχνική υποστήριξη από ειδικό βαν, ώστε ο τουρισμός με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα να γίνει με ασφάλεια, από κυρίως εκτός Ελλάδας μοτοσυκλετιστές που ενδιαφέρονται. 

Οι ημερομηνίες των σχολείων οδήγησης του 2018 στην πίστα των Σερρών είναι 24-26 Απριλίου, 12-14 Ιουνίου, 28-30 Αυγούστου και 10-12 Οκτωβρίου.

Σύντομο βιογραφικό των εκπαιδευτών:

1. O Alex De Angelis είναι ένας οδηγός από τον Σαν Μαρίνο, γεννήθηκε στο Ρίμινι, είναι 33 χρόνων και το 1999 έκανε το ντεμπούτο του στα Grand Prix στα 125cc. To 2004 ανέβηκε στα 250cc όπου πήρε μια νίκη και το 2008 στα MotoGP. Αγωνίστηκε επίσης στη Moto2 από το 2010 – 2014 κερδίζοντας 3 νίκες. Το 2016 αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK με ένα βάθρο και εφέτος εκτός από τα SBK έτρεξε και σε 3 αγώνες στη Moto2! Χαρακτηριστικό της επιτυχημένης καριέρας του στα 265 GP στα οποία συμμετείχε και στα 41 στα SBK είναι ότι έχει ανέβει στο βάθρο σε όλες τις 5 κατηγορίες που έχει συμμετάσχει!

2. Ο Massimo Roccoli γεννήθηκε στο Ρίμινι πριν από 33 χρόνια, είναι 5 φορές Πρωταθλητής Ιταλίας στην κατηγορία Supersport, στην οποία αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ξεκινώντας σε 107 Αγώνες, κερδίζοντας στο Μιζάνο. Αγωνίστηκε επίσης και στα SΒK, αλλά και στη Moto2. Επίσης, έχει συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής με μια 5η θέση στις 24 Ώρες του Λε Μαν. Πέρυσι συμμετείχε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με νίκη στον Αγώνα των Σερρών κατέχοντας και το ρεκόρ πίστας. Στην Ιταλία εκτός των άλλων είναι σύμβουλος και καθηγητής οδήγησης για το Πρωτάθλημα Minimoto!

3. O Federico Caricasulo είναι 21 χρόνων, γεννημένος στη Ραβένα, είναι Πρωταθλητής Ιταλίας Supersport, κατηγορία στην οποία από πέρυσι αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με 2 νίκες και 5 βάθρα σε 24 εκκινήσεις. Έχει αγωνιστεί και 3 φορές στη Moto2. Έρχεται συχνά στην Ελλάδα και έχει προπονηθεί και στα Μέγαρα και στις Σέρρες!

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Πασχάλη Χεργκελετζάκη στο 6940149144, στο website, αλλά και στο info@lifemotorcycle.com.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης