Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Kymco έχει δείξει τις προθέσεις της όσον αφορά τον εξηλεκτρισμό στις μοτοσυκλέτες και τα scooterΤα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Kymco αναμένονται την Άνοιξη του 2022. παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες συνεργασίες και σχέδια. Στην EICMA είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι νέα ηλεκτρικά scooter με τα οποία μπαίνει δυναμικά στον κόσμο της αθόρυβης ηλεκτρικής μετακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο project της ταϊβανέζικης φίρμας ονομάζεται iOnex και αναπτύχθηκε από την Kymco τα τελευταία χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι μια πλειάδα από νέα μοντέλα τα οποία είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης μετακίνηση στην πόλη με προηγμένα συστήματα μπαταριών, εύκολη φόρτιση στο σπίτι, ακόμα και ανταλλακτική χρήση των μπαταριών όπου αυτό είναι εφικτό στην πόλη, κάτι που αναμένεται να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια.

Το Super 6 είναι όμορφη και αποδοτική πρόταση για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Ηλεκτρικά scooter για όλες τις ανάγκες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλέον αποδοτικό μοντέλο της νέας αυτής γκάμας είναι το Super 9. Πρόκειται για ένα σπορ scooter Μεγάλα βήματα προς τον εξηλεκτρισμό κάνει η Kymco η οποία θα συμπορευθεί και με την Harley Davidson μέσω της LiveWire.επιδόσεων το οποίο είναι εφοδιασμένο με ένα ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 10kW με επιδόσεις δυνατές που του επιτρέπουν να ξεπεράσει τα 100Km/h τελικής ταχύτητας. Η αυτονομία από τις μπαταρίες λιθίου είναι στα 140 χιλιόμετρα, ενώ το βάρος του scooter είναι στα 110 κιλά. Μαζί με το Super 9 η Kymco παρουσίασε τα  μικρότερα Super 6 και Super 7 τα οποία έχουν κινητήρες απόδοσης 6,4kW και 7,2kW αντίστοιχα. Η αυτονομία τους ξεπερνάει τα 100 χιλιόμετρα χάρη στη διπλή μπαταρία, ενώ είναι άνετα και χρηστικά για εύκολη καθημερινή χρήση.

Στην μικρή κατηγορία, η Kymco προσφέρει δύο νέα scooter, τα iOne και iOne X. Ανήκουν στην κατηγορία των μοτοποδηλάτων με χαμηλή θέση οδήγησης και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Ο ηλεκτροκινητήρας του iOne X έχει απόδοση 2kW, ενώ το iOne έχει απόδοση 3,6kW. Τέλος, η Kymco μας χαρίζει και ένα ηλεκτρικό scooter μεταφορών, το Agility Carry EV. Είναι βασισμένο στο βενζινοκίνητο μοντέλο με μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης, επίπεδο πάτωμα και σχάρα αποσκευών.

Για τις μικρομετακινήσεις η Kymco προσφέρει το iOne.

Ο επιθετικός σχεδιασμός του Super 9 αναμένεται να κερδίσει θαυμαστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Kymco AK550 κάνει στροφή προς τον τουρισμό

Έφτασε το πρωτοποριακό Kymco DT X360 στην τιμή των 5.690€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης