Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Kymco έδωσε στη δημοσιότητα ένα καινούριο βίντεο με το επερχόμενο τρίκυκλο scooter CV3. Το μοντέλο τοΣτο πίσω μέρος υπάρχουν έτοιμες αναμονές για πλαϊνές βαλίτσες. είχαμε δει πρώτη φορά πίσω στο 2017, ενώ το 2020 ήρθε η πρώτη ολοκληρωμένη μορφή του scooter με τα πρώτα στοιχεία να το συνοδεύουν. Πλέον οι καταστάσεις έχουν  ωριμάσει και η Kymco ετοιμάζει το έδαφος να παρουσιάσει επίσημα το εξαιρετικό της τρίκυκλο scooter.
 
Σχεδιαστικά, το νέο CV3 έχει δανειστεί στοιχεία από διάφορα μοντέλα της Kymco, έχοντας αιχμηρές γραμμές τόσο στο εμπρός μέρος της μάσκας όσο και στο πίσω μέρος. Το scooter είναι εξοπλισμένο με τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα του AK550 ο οποίος αποδίδει 51,6 ίππους και 53Nm ροπής εξασφαλίζοντας πολύ καλές επιδόσεις στο AK550 και κατ’ επέκταση στο CV3. Καινούριο είναι το σύστημα μετάδοσης με ιμάντα το οποίο ονομάζει η Kymco Power Transmission Matrix, ενώ είναι εφοδιασμένο με σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού Electronic Throttle Control και σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας ταξιδιού (Cruise Control).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διπλή σέλα με στήριξη πλάτης οδηγού και συνεπιβάτη.

Αναμένεται στην Ελλάδα το τελευταίο τρίμηνο του 2022

Το εμπρός σύστημα ανάρτησης έχει εξελιχθεί από την Kymco και συνεργάζεται με ένα αλουμινένιο πλαίσιο μεΟι τροχοί είναι 13 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω. έμφαση στην καλή οδηγική συμπεριφορά. Στον εξοπλισμό συναντάμε νέα TFT έγχρωμη οθόνη 6 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας Noodoe, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, σύστημα κλειδώματος της εμπρός ανάρτησης, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και ποδόφρενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το  νέο μοντέλο της Kymco αναμένεται στην Ελλάδα το Φθινόπωρο του 2022, ενώ δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί επίσημα τις επόμενες εβδομάδες.

Το βίντεο με τα πρώτα στοιχεία του CV3.

 

Καινούρια οθόνη TFT 6 ιντσών με σύγχρονο σύστημα συνδεσιμότητας Noodoe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kymco χτυπάει την πόρτα της ηλεκτροκίνησης με έξι νέα scooter

Το Kymco AK550 κάνει στροφή προς τον τουρισμό

Η Voge παρουσίασε scooter με ενσωματωμένη κάμερα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης