Με διπλές νίκες στον αγώνα του πρωταθλήματος ΜΧ που έγινε στην πίστα της Χαλκίδας, οι αναβάτες της ΚΤΜ αύξησαν τη βαθμολογική διαφορά τους στην κορυφή!

Διατηρώντας το εκπληκτικό τους αήττητο σερί, οι Νίκος Λυρίου και Μάριος Κανάκης ολοκληρώνουν τον τέταρτο γύρο του Π.Π. Motocross στην κορυφή των κατηγοριών ΜΧ2 και ΜΧ85 αντίστοιχα. Δείχνοντας το μαχητικό του χαρακτήρα στη Χαλκίδα, ο Νίκος Λυρίου ξεπέρασε ένα μικρό τραυματισμό από τα χρονομετρημένα του Σαββάτου για να κατακτήσει δύο πειστικές νίκες στα τελικά σκέλη της ΜΧ2. Πετώντας επάνω στη νέα του KTM 250 SX-F, ο αναβάτης από τη Ρόδο έγραψε επίσης ταχύτερο γύρο ημέρας από όλες τις κατηγορίες στο πρώτο σκέλος της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκάλυψη της κατηγορίας ΜΧ85 ο Μάριος Κανάκης, κατέκτησε με τη σειρά του ακόμα δύο νίκες. Δείχνοντας την υπεροχή του πάνω στην ΚΤΜ 85 SX του και στα δύο σκέλη της κατηγορίας, αύξησε περισσότερο τη διαφορά του στην κορυφή της βαθμολογίας. Πάνω στην KTM 450 SX-F του, ο Γιώργος Ηλιόπουλος τερμάτισε στην πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης της ΜΧ1. Δείχνοντας κατά διαστήματα καλή ταχύτητα, ο αναβάτης από το Αίγιο υπέπεσε σε ορισμένα μικρά λάθη που δεν του επέτρεψαν να δείξει το 100% των δυνατοτήτων του στην πίστα της Χαλκίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας να ανεβάζει ρυθμό, ο Άγγελος Βογιατζής έφερε την ΚΤΜ 250 SX-F του ένα βήμα πριν την πρώτη δεκάδα της ΜΧ2. Κατακτώντας τις θέσεις 10/11 στα δύο σκέλη, ο νεαρός αναβάτης ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 11η θέση της κατηγορίας. Ο Αντώνης Σάγμαλης είχε σα στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί του στην ΜΧ2Τ και να ανέβει παράλληλα όσο το δυνατό ψηλότερα στην ΜΧ2. Μπαίνοντας δυναμικά στα χρονομετρημένα του Σαββάτου, ο αναβάτης από τη Θεσσαλονίκη είχε μια πτώση, με αποτέλεσμα έναν τραυματισμό στην περιοχή της ωμοπλάτης. Αποφασίζοντας να μη λάβει μέρος στα τελικά σκέλη της Κυριακής, ο Αντώνης βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης με σκοπό να επανέλθει στην αγωνιστική δράση το συντομότερο δυνατό. Με το νεαρό Δημήτρη Γανωτή να κατακτά και τις δύο νίκες στην ΜΧ65 πάνω στην ΚΤΜ 65 SX του, οι αναβάτες της ΚΤΜ Βασίλης Πακαταρίδης και Σταμάτης Δημολιάνης τερμάτισαν στις θέσεις δύο και τρία αντίστοιχα στην κατηγορία OPEN.

Η ΚΤΜ Motorex Michelin Team ανανέωσε το αγωνιστικό ραντεβού της με τον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018 στον Πύργο Ηλείας.

Αποτελέσματα 

ΜΧ1 – 1. Παναγιώτης Κουζής (Honda) 50 βαθμοί, 2. Άρης Τσαρνάς (Husqvarna) 44 βαθμοί, 3. Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha) 40 βαθμοί… 5. Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ) 30 βαθμοί

ΜΧ2 – 1. Νίκος Λυρίου (ΚΤΜ) 50 βαθμοί, 2. Αλέξανδρος Γεωργαντάς (Husqvarna) 42 βαθμοί, 3. Παναγιώτης Παπίλας (Honda) 42 βαθμοί…11. Άγγελος Βογιατζής (ΚΤΜ) 21 βαθμοί

ΜΧ85 – 1. Μάριος Κανάκης (ΚΤΜ) 50 βαθμοί, 2. Γιώργος Μαυράκης (ΚΤΜ) 44 βαθμοί, 3. Καμαρίνος Παυλόπουλος (ΚΤΜ) 36 βαθμοί

Φωτογραφίες: CP Productions 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης