Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Δύο χρόνια τώρα κυκλοφορούν φήμες για μια μεσαία supersport που ετοιμάζει η KTM με βάση την Οι μοτοσικλέτες της Moto2 χρησιμοποιούν κινητήρα της Triumph.τεχνογνωσία της από τη Moto2 κατηγορία στο MotoGP. Φυσικά, για να το κάνει αυτό, χρειάζεται κάποιον οποίος ήδη έχει επενδύσει πάνω σε αυτή την πλατφόρμα και αυτή δεν είναι άλλη από την Kramer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kramer Motorcycles έχει επιτυχώς μετατρέψει ένα Duke 890 σε μια μοτοσικλέτα πίστας την οποία ονομάζει GP2 890R. Η KTM προσέγγισε πριν από μερικούς μήνες την Kramer για συνεργασία πάνω σε μια μοτοσικλέτα πίστας και, όπως όλα δείχνουν, αυτό το project παίρνει σάρκα και οστά.

Αυτή είναι η GP2 της Kramer πάνω στην οποία θα βασιστεί η μοτοσικλέτα της KTM.

Στις 20 Ιουλίου θα παρουσιαστεί η νέα μοτοσικλέτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διέρρευσε η KTM λοιπόν, ετοιμάζει μια supersport μοτοσικλέτα στα πρότυπα της Moto2 με κινητήρα Οι ζάντες της KTM θα είναι της Dymag.δικύλινδρο σε σειρά 890 κ.εκ. Το πλαίσιο είναι χωροδικτύωμα βαμμένο στο πορτοκαλί της KTM, οι αναρτήσεις της WP και τα φρένα της Brembo, ενώ πολλά από τα στοιχεία που έχει σχεδιάσει η Kramer στο GP2 της θα μεταφερθούν στο Moto2 της KTM.

Ο κινητήρας αναμένεται να έχει απόδοση κοντά στους 130 ίππους με το βάρος της μοτοσικλέτας να μην ξεπερνάει τα 150 κιλά, ενώ θα διαθέτει και ηλεκτρονικά βοηθήματα, όπως traction control και wheelie control. Η KTM πάντως θα βγάλει σε πολύ περιορισμένη παραγωγή το μοναδικό αυτό μηχάνημα πίστας καθώς μόλις 100 μονάδες θα παραχθούν! Η τιμή του ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά αναμένεται να είναι κοντά στις 40.000€.

Βίντεο teaser της KTM στο instagram.

 

Στην κατηγορία Moto2 του MotoGP συμμετέχει η KTM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Dani Pedrosa επιστρέφει στο MotoGP

Σε 11 πόλεις το Orange Days της KTM

Ξεκίνα το δικό σου Dakar με αυτήν την εργοστασιακή KTM

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης