Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μία από τις πλέον εντυπωσιακές ηλεκτρικές μοτοσικλέτες που έχουν τροποποιηθεί είναι η XP Zero από την Untitled Motorcycles. Με επικεφαλής σχεδιαστή τον Hugo Eccles και πολλές παρουσίες σε εκθέσεις, η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα την αγωνιστική έκδοση της XP Zero αφήνοντας τον κόσμο της μοτοσικλέτας με το στόμα ανοιχτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απλή έκδοση του XP Zero είναι από μόνη της εντυπωσιακή, πόσο μάλλον η έκδοση Race!

Τρομερές επιδόσεις ξεκάθαρα για αγωνιστική χρήση

Η XP Zero στην έκδοση Build a Race, είναι βασισμένη στη μοτοσικλέτα παραγωγής Zero SR/F και πλέον θα Η μοτοσικλέτα έχει βραβευτεί σε εκθέσεις στο Μιλάνο, στο Όρεγκον και στο Πόρτλαντ…ονομάζεται XP Race. Εκτός από την απίθανη αισθητική του, αναμένεται να έχει και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά απόδοσης. Η ισχύς θα ανέβει κατά 38% από το βασικό μοντέλο με αποτέλεσμα τα 0-100Km/h να έρχονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα. Η ροπή θα είναι στα απίστευτα 235Nm, ενώ πλέον δε θα υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα στα 200Km/h, κάτι που σημαίνει ότι η μοτοσικλέτα θα μπορεί να ξεπεράσει τα 300Km/h.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η XP Race δανείζεται αρκετή τεχνολογία από το MotoGP και τα Superbike

Μια μοτοσικλέτα που έπειτα από 30 χρόνια ίσως θεωρείτε κλασική

Από το MotoGP θα προέρχεται το πίσω φρένο το οποίο δε θα βρίσκεται στο πόδι, αλλά σε έναν μοχλό στοΘα έχει ενδιαφέρον μια κόντρα με τη Yamaha M1 του Rossi τιμόνι, όπως στις μοτοσικλέτες των Rossi και Vinales. Θα διαθέτει αεροδυναμικά βοηθήματα στο εμπρός μέρος, ενώ θα έχει και σύστημα ψύξης των φρένων.

Η μοτοσικλέτα της Untitled Motorcycles αναμένεται να δοκιμαστεί σε πολλές πίστες και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Ανυπομονούμε για μια κόντρα στην πίστα με ένα πρωτότυπο του MotoGP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένωση δυνάμεων για το πρώτο ηλεκτρικό Husqvarna

Το ηλεκτρικό scooter που κοστίζει 300 ευρώ!

Η απίθανη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Triumph

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης