Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα τελευταία γεγονότα με τα σοβαρά ατυχήματα στους δρόμους με μοτοσικλέτα και τα ρεπορτάζ Πρέπει επιτέλους να αποκτήσει ο πολίτης σωστή οδηγική συμπεριφοράριψοκίνδυνης οδήγησης φαίνεται πως ενεργοποιούν τις μεγάλες εταιρείες μοτοσικλέτας. Η Honda Moto και ο Όμιλος Σαρακάκη είναι οι πρώτοι οι οποίο παίρνουν θέση πάνω στο θέμα και μάλιστα ενεργοποιούνται παίρνοντας πρωτοβουλία για να αναδειχτεί το πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα είναι μεγάλες, ιδιαίτερα στην εποχή που ζούμε με την έντονη δράση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει για το ποιος θα βγάλει το καλύτερο και πιο επικίνδυνο βίντεο με μοτοσικλέτα στο youtube για παράδειγμα, αντιλαμβάνεστε ότι πλέον έχει πάρει δυσάρεστες διαστάσεις και οι συνέπειες είναι να θρηνούμε άδικα θύματα στους δρόμους.

Πολύ σοβαρή πρωτοβουλία από τον Όμιλο Σαρακάκη και τη Honda Moto

Είναι ανάγκη να αποκτήσει σωστή οδηγική συμπεριφορά ο πολίτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda Moto λοιπόν ενώνει τις δυνάμεις τις με γνωστούς δημοσιογράφους από το χώρο της μοτοσικλέταςΗ κοινωνία να ενημερωθεί σωστά με προγραμματισμό και σχέδιο και του αυτοκινήτου, όπως επίσης και με ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης προκειμένου να εξαπλωθεί το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης. Αρωγός στην προσπάθεια θα είναι το Δίκτυο συνεργατών της Honda οι οποίοι θα προωθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των μοτοσικλετών της εταιρείας όσον αφορά την ασφάλεια του αναβάτη και τη σωστή χρήση του δικύκλου.

Στόχος είναι ξεκάθαρα η Honda να γίνει πρεσβευτής της πεποίθησης ότι η απολαυστική οδήγηση δεν μπορεί παρά να είναι η ασφαλής οδήγηση. Η Honda Moto και ο Όμιλος Σαρακάκη νιώθουν την υποχρέωση να συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και ιδιαίτερα των αναβατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μαγικό ραβδί της Honda ακούμπησε και το CB500F

Η Honda στο πλευρό ενός ταλαντούχου αναβάτη

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Κώστας Παστρίμας «Ο ορθολογιστής»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης