Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Είχαμε δει κατασκοπευτικές εικόνες, είχαμε διαβάσει τεχνικά χαρακτηριστικά, είχαμε δει ακόμα και μικράΗ Honda παρουσίασε το Hawk11 και στην ιστοσελίδα HondaGO, εκτός από την Έκθεση στην Osaka. βίντεο να διαρρέουν για το Honda Hawk11, τώρα όμως ήρθε η ώρα να το δούμε στην τελική του μορφή. Η Honda παρουσίασε ο Σαλόνι Μοτοσικλέτας της Οσάκα το νέο της cafe racer το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα CB της δεκαετίας του 1970.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα εξωτερικά είναι πολύ κοντά στις εικόνες render που είχαν διαρρεύσει. Στο εμπρός μέρος συναντάμε έναν χαρακτηριστικό στρογγυλό προβολέα ο οποίο περιβάλλεται από ένα φέρινγκ που παραπέμπει στα cafe racer περασμένων εποχών. Το πίσω μέρος είναι δανεισμένο από τη σειρά NC της Honda, ενώ το ρεζερβουάρ είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει τόσο στην αισθητική όσο και στη θέση οδήγησης της μοτοσικλέτας.

Οι καθρέπτες είναι τοποθετημένοι χαμηλά στο τιμόνι.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά η Honda ήταν φειδωλή ωστόσο το σίγουρο είναι ότι το Hawk11 θα χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα του Africa. Το σύνολο των 1.083 κ.εκ. αναμένεται να αποδίδει 105 ίππους και θα συνοδεύεται από διαφορετικές χαρτογραφήσεις, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και πολλά ακόμα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα. Εκείνο που αναμένεται επίσης είναι να υπάρξει και έκδοση με το αυτόματο DCT κιβώτιο ταχυτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλούσιες πληροφορίες από το στρογγυλό ψηφιακό όργανο.

Αναμένεται το 2023 σε τιμή κοντά σε εκείνη του NT1100, στα 15.000€

Στις πρώτες εικόνες της παρουσίασης πάντως η μοτοσικλέτα είναι λευκή με μαύρο ρεζερβουάρ. Χρησιμοποιεί Το Hawk11 θα συνοδεύεται από αρκετά custom αξεσουάρ για να μπορεί ο αναβάτης αν το κάνει να ξεχωρίζει.σύστημα εξάτμισης της Moriwaki, ενώ διαθέτει καθρέπτες χαμηλά στο ύψος του τιμονιού και προστατευτικά στο ρεζερβουάρ. Τα όργανα είναι ψηφιακά σε στρογγυλό σχήμα, ενώ ο αναβάτης θα έχει τη δυνατότητα ρύθμισης όλων των παραμέτρων στα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης.

Οι αναρτήσεις και τα φρένα είναι παρόμοια με εκείνα του NT1100 και οι τροχοί είναι 17 ιντσών. Το νέο Honda Hawk11 αναμένεται να το δούμε στην τελική του μορφή παραγωγής στο τέλος του 2022 και θα είναι διαθέσιμο το πιθανότερο ως μοντέλο 2023.

Βίντεο παρουσίασης του Hawk11.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θρυλική ιστορία του Honda Dax

Μπαίνει στο παιχνίδι των scrambler η Honda;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης