Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ακόμα μια σημαντική κίνηση στην ελληνική αγορά κάνει η Γκοργκόλης Α.Ε. παρουσιάζοντάς μας τα προϊόντα Τα φρένα του Snarler έχουν σύστημα CBS συνδυασμένης πέδησηςτης Segway Powersports. Η Segway είναι κατασκευαστής από την Κίνα ο οποίος ειδικεύεται στα οχήματα παντός εδάφους με έμφαση στην περιπέτεια και την τεχνολογία. Δεν είναι τυχαίο πως συμπορεύεται με τη Ninebot η οποία έχει ήδη παρουσιάσει μερικά πολύ πρωτοποριακά ηλεκτρικά μοντέλα μοτοσικλέτας και scooter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτο μοντέλο που λανσάρει η Γκοργκόλης Α.Ε. είναι το Snarler 600, ένα ATV με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλού επιπέδου ποιότητα κατασκευής το οποίο ξεχωρίζει. Ο κινητήρας του Snarler είναι ένας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος ο οποίος αποδίδει 44 ίππους και 47 Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ψεκασμού της Bosch, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει στην ψύξη του κινητήρα με διπλό αγωγό λαδιού κάτι που κάνει το Snarler πολύ σκληροτράχηλο.

Δυναμική εμφάνιση με πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά διαθέτει το Snarler 600.

Το ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 100 κιλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει επιλογή κίνησης στους 2 ή στους 4 τροχούς με το πίσω διαφορικό να κλειδώνει αν το επιλέξει ο Το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 23 λίτρα.αναβάτης. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο για μέγιστη αντοχή και ακαμψία, ενώ οι αναρτήσεις είναι με διπλά ψαλίδια και οι τροχοί 14 ιντσών.

Στον εξοπλισμό, το Snarler είναι εντυπωσιακό καθώς διαθέτει LED φωτιστικά σώματα και φώτα ημέρας DRL, οθόνη LCD με πολλές πληροφορίες και μεταλλικές σχάρες με ωφέλιμο φορτίο 40 κιλά εμπρός και 60 κιλά πίσω. Στάνταρ είναι οι προστατευτικές χούφτες, ο κοτσαδόρος και τα αντιολισθητικά πλαϊνά σκαλοπάτια.

Οθόνη LCD με πολλές ενδείξεις και τεράστια σχάρα εμπρός.

Η τιμή του Segway Snarler 600 είναι στα 6.950€ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Όλα τα στοιχεία του Segway Snarler 600 ΕΔΩ.

Σκληροτράχηλο το εμπρός μέρος, αλλά δεν ξεχνάει την τεχνολογία με φώτα LED.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο νέος σύμμαχος στις αστικές μετακινήσεις σου είναι το Daytona M9 50

Το νέο Daytona DY125RS με κινητήρα Euro5

Το νέο SYM Cruisym α 300 έρχεται με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης