Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Γκοργκόλης ΑΕ παρουσίασε το νέο της εμπορικό τμήμα κάνοντας άνοιγμα με αυτόν τον τρόπο σε νέα Τρία scooter ετοιμάζει η DYMOTO, δύο με 14” τροχούς και ένα adventure scooterμοντέλα και νέους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Η Evomoto είναι εκείνη που θα αναλάβει την προώθηση των νέων προϊόντων της Zontes και της DYMOTO by Daytona και για το 2021 έχει ετοιμάσει τέσσερα νέα μοντέλα τα οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην εγχώρια αγορά μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της Evomoto είναι να καθιερωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά και να δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα ποιοτικών μοντέλων. Επτά νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021 και θα είναι μοτοσικλέτες και scooter με συμβατικούς κινητήρες.

Το μικρό Adventure Winner 200 κοστίζει 3.195€.

Μοντέλα για όλα τα γούστα από την Evomoto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τέσσερα νέα μοντέλα που θα λανσάρει η Evomoto είναι τα Winner 200, M310, Versus 125 και Rockstar 500. Στην περίπτωση του Winner έχουμε μια μικρή adventure μοτοσικλέτα με σύγχρονες λύσεις στον κινητήρα, το πλαίσιο και τις αναρτήσεις συνοδευόμενη με χρηστικά αξεσουάρ όπως USB θύρα φόρτισης, LED φωτιστικά σώματα, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και LCD οθόνη πληροφοριών.

Όλα τα στοιχεία του Winner 200 ΕΔΩ.
Όλα τα στοιχεία του M310 ΕΔΩ.

Το πιο ισχυρό 300άρι ήρθε στην αγορά της Ελλάδας με απόδοση 33,3 ίππους!

Περιμένουμε 7 νέα μοντέλα μέσα στο 2021 που θα λανσάρει η Evomoto

Το M310 είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον μοντέλο της σειράς. Πρόκειται για το scooter της Zontes το οποίο είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του χρόνου στις αγορές της Ασίας και τώρα ήρθε η στιγμή να έρθει στη χώρα μας. Με ισχυρό κινητήρα 309 κ.εκ. απόδοσης 33,3 ίππων και τιμή στα 3.995€ σίγουρα θα μπει σφήνα στα scooter της μεσαίας κατηγορίας. Το M310 αναμένεται να έρθει τον Σεπτέμβριο στη χώρα μας.

Το Rockstar 500 με το μονόμπρατσο ψαλίδι κοστίζει 5.995€.

Μοτοσικλέτες και scooter σε όλες τις κατηγορίες, προσιτές και ποιοτικές

Το Versus 125 είναι ένα scooter με μεγάλους τροχούς (16” εμπρός/14” πίσω) στη μικρή κατηγορία. Ξεχωρίζει για την οικονομία και Δύο μοτοσικλέτες μέσα στο 2021 από την DYMOTO, μία adventure και μια sportτην ευχρηστία του με επίπεδο πάτωμα, άνετη σέλα και αρκετά μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα.

Το Rockstar 500 τέλος είναι ένα roadster μοντέλο με scrambler αισθητική και ιδιαίτερο στυλ. Ο κινητήρας του είναι δικύλινδρος της Loncin με απόδοση 43 ίππους, ενώ αυτό που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο είναι το μονόμπρατσο ψαλίδι στο πίσω μέρος. Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2021.

Όλα τα στοιχεία του Versus 125 ΕΔΩ.
Όλα τα στοιχεία του Rockstar 500 ΕΔΩ.

Το 125άρι της παρέας κοστίζει 1.895€!

Όλα τα νέα μοντέλα της Evomoto μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Zontes εξελίσσει τρικύλινδρο κινητήρα!

Ποιοτικές μοτοσικλέτες 125 κ.εκ. για όλα τα γούστα από την Daytona

Ο νέος σύμμαχος στις αστικές μετακινήσεις σου είναι το Daytona M9 50

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης